Wyświetl pojedynczy post
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.04.2026, 11:14
Markus napisał(a):Wyświetl post
Zgadzam się. Brnięcie w dalszą dyskusję, w której Stary Dziad zdaje się już nawet sugerować, że uważam Tuska za dobrego premiera lub pasuje mu posłużyć się takim przykładem w stosunku do tego, co piszę, pokazuje kompletny odlot tego osobnika. :
Znowu nie złapałeś ironii.
Dosłownie napisałem : "Przykładowo stwierdzasz..."
To na pewno nie jest sugestia.
Doskonale wiem jakie są Twoje poglądy...

Podobnie zresztą jak cała ta argumentacja i wmawianie, że wie lepiej ode mnie samego, co myślałem w chwili pisania postu nr 115 etc:
W tym poście miałeś napisać ( cytat z postu #229)) : "Jasno tam piszę: Carbo popełniał błędy, nie grał rewelacyjnie".
Tyle tylko, że tam nic takiego nie ma

No dobra, nie będę się pastwił.
Taka treść pojawia się w # 157 a nie #115.
Po prostu zwyczajnie się pomyliłeś.
Zdarza się.
Nie tylko w tym przypadku

Światopoglądowo jesteśmy zdecydowanie bliżej siebie niż w kontekście oceny boiskowych zdarzeń, czego on nawet nie zauważa po tylu latach obecności na forum mojej i jego. Jak widać, każdy, kto nie jest skłonny do uprzywilejowania krajowych rzekomych wunderkindów, od razu jest dla niego lewakiem i stronnikiem Tuska, liberałów, Unii Europejskiej czy mainstreamu, a także czytelnikiem Wyborczej .:
Co do światopoglądu na pewno tak
Ale to nie znaczy, że mamy się we wszystkim zgadzać.
Prawica jest ideowa a nie koniunkturalna

A sugerowanie, że piszesz w wybiórczej było tak oczywistym żartem, że zupełnie nie nie pojmuję jak to mogłeś wziąć na serio

I druga sprawa: jak bardzo niektórych kole w oczy nasza zgodność w wielu sprawach i podobne podejście. Dla nich od razu oznacza to, że jesteśmy jedną i tą samą osobą piszącą z różnych kont. Fajnie byłoby, gdyby kiedyś moderatorzy się pojawili i wypowiedzieli się na ten temat, bo już wyobrażam sobie miny niektórych...
Przykladowo, w moim poście #139 pytam Cię o "mniejsze błędy" jakie popełnił Letkiewicz.
Na to odpowiada @wolfy w poście #140 i #148.
Niech każdy sobie przeczyta i sam wyciągnie wniosek...

No dobra, może niekoniecznie alter ego.
Może raczej pełnomocnik
Albo brat.
Albo zieć/teść.
Albo szwagier

Dobra.
Koniec z mojej strony dyskusji w tym temacie.
Do zobaczenia w inntch...
Odpowiedz cytując