wolfy napisał(a):

|
@Markus - na tym etapie wydaje mi się że dalsza dyskusja jest bez sensu. Mamy tu do czynienia z osobnikiem któremu można pokazać video z zajścia, a on i tak nie przyjmie tego do wiadomości, będzie nadal się upierał przy swojej wersji, łapał za słowo, wymyślał bzdurne definicje etc.
|
Zgadzam się. Brnięcie w dalszą dyskusję, w której Stary Dziad zdaje się już nawet sugerować, że uważam Tuska za dobrego premiera lub pasuje mu posłużyć się takim przykładem w stosunku do tego, co piszę, pokazuje kompletny odlot tego osobnika.

Podobnie zresztą jak cała ta argumentacja i wmawianie, że wie lepiej ode mnie samego, co myślałem w chwili pisania postu nr 115 etc
Nawet po tylu dniach przerwy w dyskusji i kolejnym meczu Wisły mu nie przeszło i brnie dalej.
Dwie rzeczy jeszcze mnie mocno bawią.
Światopoglądowo jesteśmy zdecydowanie bliżej siebie niż w kontekście oceny boiskowych zdarzeń, czego on nawet nie zauważa po tylu latach obecności na forum mojej i jego.

Jak widać, każdy, kto nie jest skłonny do uprzywilejowania krajowych rzekomych wunderkindów, od razu jest dla niego lewakiem i stronnikiem Tuska, liberałów, Unii Europejskiej czy mainstreamu, a także czytelnikiem Wyborczej .
I druga sprawa: jak bardzo niektórych kole w oczy nasza zgodność w wielu sprawach i podobne podejście. Dla nich od razu oznacza to, że jesteśmy jedną i tą samą osobą piszącą z różnych kont. Fajnie byłoby, gdyby kiedyś moderatorzy się pojawili i wypowiedzieli się na ten temat, bo już wyobrażam sobie miny niektórych...