Drozd napisał(a):

|
Taaa nigdy nie stwierdził, tylko Urygę zaczą wpuszczać na boisko a Kutwe wysłał do 3 ligi.
|
Policz sobie ile minut grał Kutwa ( w rezerwach) a ile w tym samym czasie Uryga w pierwszej jedenastce.
Jak to zrobisz to dojdziesz do wniosku, że Jop prawidłowo prowadzi Kutwę.
Poza tym, dzięki temu Kutwa miał łatwe przejście do grania w pierwszym zespole.
A ksieżniczka Omić jest obrażona...
Drozd napisał(a):

|
Rude miał skład węgla i papy, a Jop ma samograja. Gdyby nie rozpieprzył drużyny betonozą i hierarchiami to tak, już bylibyśmy w ekstraklasie. Wystarczyło nie dać dupy ze Zniczem i w wielu innych meczach na wiosnę
|
To pierwsze zdanie to takie brednie że się nie da komentować.
A co do dania dupy Zniczowi, to jakże inaczej zachował się rewelacyjny Sląsk z geniuszem trenerskim na ławce, nie stosującym betonozy i hierarchii.
W fantastycznym meczu z tym Zniczem osiągnął wynik, o którym Jop tylko może pomarzyć
Zresztą podobnie z Łęczną. Fatalna gra, otępiały Jop przy linii i beznadziejny wynik.
Jak naprawdę nalezy grać z taką Łęczną to pokazała wczoraj Miedź. Od razu widać różnicę klasy na ławce , w taktyce co dało Legniczanom wyborny wynik.
Kolejny wstyd dla Jopa.
Drozd napisał(a):

|
Sanchez skręcił nogę upadając po popchnięciu przy wyskoku. Czy nie? Więc przestań pieprzyć.
|

No dobra, jestem złośliwy bo przecież w końcu przyznałeś się do błędu.
Ale czekam jeszcze na wyjaśnienie w czym się ośmieszyłem bo rzekomo jakoś prognozowałem.
Jakbyś był łaskawy to wyjaśnić.
Twierdzę tak- zagra ogór Omić to przegramy
Nie zagra- to wygramy.
A ponieważ jestem kibicem Wisly to czy zagra czy nie, liczę na wygraną