Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.04.2026, 11:29
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Sami sobie zaprzeczacie.

Gdyby Jop byl zagubiony to by nie przeprowadził tak trafnych zmian w 2 polowie (co mu wczesniej zarzucaliscie).

Czy Leliveld grajac od poczatku zagralby w 70 min taka sama fajna pilke? Nie wiem, watpie.
Czy Milulec tak samo szarpalby od początku co wchodzac na zmęczony Ruch. Nie wiem, wątpię.

Czepiacie sie Jopa o wszystko, a ja tam wole trenera ktory nawet jak nie uklada mu sie mecz, to potrafi go wyprowadzić. To swiadczy o nim ze potrafi wyciągać wnioski. A to juz sporo

Poza tym nie mamy kim grac, polowa skladu u nas to under 21, kolejnych 5 ważnych graczy ma kontuzje.

W tych okolicznościach remis w Chorzowie byl wczoraj spoko wynikiem.
Wątpisz że Lelieveld zagrałby dobrze 70 minut, mimo że robił to wcześniej. Za to bezproduktywny Krzyżanowski na pewno nic nie zdziałał.
Posadził na ławce jednego z nielicznych gości którzy umieją dograć, o dziwo lagowanie na Duarte nic nie dało, to wpuscił Holendra z powrotem. Normalnie - taktyczny geniusz, naprawił co sam s.......ił...

Podsumujmy:

Nie mamy kim grać, a Jop sadza jednego z najlepszych piłkarzy na ławce, wpuszcza gorszego, ale młodego Polaka (ku ogólnej uciesze).
Publicznie miesza z gównem jedynego defesywnego pomocnika (ku uciesze oszołomów), a potem przypomina sobie, że jednak środek pola Ruchu zdepcze Dudę i Igbekeme i voila - zawodnik który ma w dupie klub i jest w beznadziejnej formie wychodzi w pierwszym składzie. Mistrzostwo w prowadzeniu składu, piłkarskiego Oskara mu dać. Po co on w ogóle opowiada takie rzeczy do mediów jak ma połowę składu w trakcie leczenia - tu już musicie chłopaki sami coś wymyślić, ja nie potrafię tego ogarnąć moim małym rozumkiem.

Plan na mecz był taki sam co zawsze, tylko tak od listopada nie działa.
stary dziad napisał(a):Wyświetl post
A jakież to mniejsze błędy popełnił "bramkarz" Letkiewicz?
Głównie wybijanie piłek w aut przy rozpoczynaniu z piątki. I tak by byla strata, ale głupio tak za darmo piłkę oddawać.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.04.2026 o godz. 11:47.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując