Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.04.2026, 09:33
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
We wszystkich komentarzach pomeczowych podkreślano, że Boziciowi ten mecz nie wyszedł.
Oraz, że Krzyżanowski radził sobie poprawnie w obronie.

Więc nie bardzo rozumiem tych emocjonalnych wpisów. Lelieveld został wprowadzony, okazał się strzałem w "10". Bozić nadal grał piach, być może efekt poprawnie grającej obrony Ruchu, która była szczególnie uczulona na Bozicia tuż przed polem karnym.
Co po jego bramkach nie dziwi.
Nie rozumiesz albo nie chcesz rozumieć czemu tak wiele osób irytuje wpychanie bezproduktywnego Krzyżanowskiego na siłę do składu.

A komentarze jak zwykle są wypaczone chcęcią pompowania kolejnego bąbelka i odklejone od rzeczywistości na boisku. To że Bozić żywcem nie miał z kim grać, bo Krzyżanowski jedyne co umie to wbiec z piłką w pole karne na pewno nie miało wpływu na jego postawę

To teraz trzeba dobrego bocznego obrońcę dać na skrzydło żeby zobaczyć że on też sobie sam nie radzi, a że Krzyżanowski gówno gra - nieważne, on się uczy. Winny Bozić, winny (będzie) Holender, a nasz młody talent dostanie "pozytywne komentarze".

Nie chce mi się dalej tego ciągnąć, myślę że powinieneś już zajarzyć o co chodzi...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.04.2026 o godz. 09:39.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując