Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.04.2026, 09:17
Przecież tu wcale nikomu nie chodzi o promowanie żadnych młodych talentów.
Dlaczego posługujecie się taką manipulacją?
A może w pierwszej połowie grał Krzyżanowski dlatego, że była większa potrzeba bronienia na lewym skrzydle, gdzie młody jest jednak delikatnie skuteczniejszy od Lelievelda i potrafi pociągnąć kontrę po skrzydle? Za to kiedy pojawia sie potrzeba bardziej kombinacyjnej gry w drugiej połowie, bo przeciwnik po zdobytym prowadzeniu zmienia trochę ustawienie, zdejmuje się Krzyżanowskiego i wprowadza Lelievelda?

Naprawdę uważacie, że Jop wie od was mniej i że możecie oceniać jego decyzje nie wiedząc, co za nimi stoi?
Czy tak trudno jest uwierzyć, że Jop wie, co robi, wie więcej od was i kieruje się w doborze piłkarzy pod konkretne zadania na boisku wynikające także z ustawienia i sposobu gry rywala?

Oczywiście, to co powyżej napisałem o Krzyżanowskim i Lelieveldzie to tylko moje przypuszczenia i nikt, powtarzam nikt, nie musi sie z tym zgadzać. Nie musi się z tym zgadzac także Jop.

Zanim oceni sie decyzję trenera jak w tym przypadku, warto postawić sobie pytanie jakie przykładowy Krzyżanowski czy Lelieveld mielli zadania w momencie swej obecności na boisku i czy je zrealizowali.
Inaczej taka ocena nie ma żadnego związku z rzeczywistością.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując