Wyświetl pojedynczy post
WildDog
Senior Member

Od: 03.2021

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.04.2026, 17:46
8
Garret napisał(a):Wyświetl post
Na szczęście ogarnęli się po fatalnej pierwszej połowie i w drugiej byliśmy chyba jednak bliżsi zwycięstwa. Darłem się na stadionie, że powinien być karny po faulu na Mikulcu w ostatniej akcji meczu i podtrzymuję swoje zdanie po obejrzeniu powtórek. Atak na zawodnika, zero zainteresowania piłką.

Na remisach do Ekstraklasy. Gdyby nie wylew obrony w meczu ze Zniczem, byłaby już w zasadzie plaża.

Wisła nie zasługuje na awans.........

Wiadomo, na awans zasługuje każda inna drużyna w tej lidze, tylko nie Wisła. Fakt, że pozdobywały 10, 14, 15 punktów mniej to didaskalia.
W pierwszej połowie miałem pewność, że odpuszczamy mecz (czytaj, gramy takie szachy jak w meczach triady, gdzie ratują arkę na maxa)....Nawet kibicom Ruchu z sąsiedztwa, wmawialem; obyście tego "prezentu nie zmarnowali".... W drugiej połowie nie dowierzałem, zupełnie inna drużyna wyszła na boisko. Właśnie śledzę forum. Widzę, że zacytowales jednego z "trzech tenorow" członków tzw. "Choru Wujow " (czy innego "Wora.......ch.....". Jak Widzę w/w sandomigo, leszek...no i maestro drozd, szczytowali w swojej jopofobii w pierwszej połowie na maksa!......Szczerze, szkoda, że Ruch nie zdobył 3 pkt. Po "prezencie" wczorajszym dla nas zoo- teamu i kvietniowii, tylko w nich wierzę, że mogą malinowych w barażach wyautowac......Sytuacja jest arcybolesnie prosta, jezeli wygramy z Puszcza, a Chrobry i Wieczysta nie wygrają swoich meczow....mamy eklape!

Tak więc ludu Krakowa i okolic, bliskich i dalekich do kas! Musi być komplet.

P
S. Zajebiste SWIETO na trybunach dzisiaj. Dla takich chwil warto zyc!!! Oby w następnym sezonie w eklapie się to powtórzyło!.....
Ostatnio edytowane przez WildDog : 19.04.2026 o godz. 17:53.
Odpowiedz cytując