Wyświetl pojedynczy post
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.04.2026, 09:02
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Mam obsesję? No nie, ja się tylko zastanawiam dlaczego drużyna i poszczególni piłkarze od listopada, czyli już 5 miesięcy są słabiutcy, ci sami którzy na początku sezonu mieli 6 wygranych i 4 bramki strzelone na mecz.
A może poszukaj w innych rejonach?
Może na to wpływ mają nieregularne wypłaty?
A może to, że wielu zawodnikom kończą się w czerwcu kontrakty i nikt (mimo zapowiedzi) nie rozmawia z nimi na temat przyszłości, ewentualnego przedłużenia, warunków tego przedłużenia.

Dobra dobra stary dziadu. Omic nie gra bo nie będzie w 3 lidze z ogórkami udowadniał Jopowi, że zasługuje na wejście na dłużej niż 5 minut. Trzeba się szanować. A, że Jop to narcyz
No jasne, księżniczka Omić uważa sie za ważniejszą niż trener czy klub.
"Trzeba się szanować"

A taki Kutwa mówi:
"... to, że grałem regularnie w rezerwach, to sam czuję , że mi to pomogło. Taka gra w ligowych meczach, nawet na nieco niższym poziomie, pozwala mimo wszystko nabrać pewności siebie. Nie mam wątpliwości, że te występy w drugiej drużynie ułatwiły mi występ w Bytomiu".

A księżniczka Omić pokazała co potrafi w meczu z Zawiszą.

Jop to narcyz?
Wolnego...
Jak patrzę na ostatnie 20 lat to niedoścignionym narcyzem był Hyballa.
Dalej przepaść.
Potem Probierz, może trochę Smuda, ale tak ciut.
Ewentualnie Carrillo.

A co do miejsca stary dziadu.
Jak prognozowałeś przed sezonem zdobycz punktową? Które miejsce typowałeś? Więc nie ośmieszaj się tak jak Jop.
Wytłumacz mi gdzie się ośmieszyłem w prognozowaniu?
W tym, że za nisko/wysoko prognozowałem?
W tym, że w ogóle prognozowałem?
Czekam na wyjaśnienia.
Zwięzłe i konkretne.

Jop tym wywiadem zrobił z siebie całkowitego oszołoma. A co gorsze on nie rozumie dlaczego
Ja uważam, że coraz więcej Twoich wypowiedzi jest całkowitym oszołomstwem. Obsesja to mało powiedziane...
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
Odpowiedz cytując