Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.04.2026, 16:34
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Już pisałem,masz obsesję.Od kilku miesięcy nie potrafisz napisać posta w którym nie dojebałbyś się do Jopa.
Bozić z Opolem i tak wszedłby z ławki i widać było w trakcie meczu,że ma siłę na max 50-60 minut a szybkościowo odstaje bardzo wyraznie.
Mam obsesję? No nie, ja się tylko zastanawiam dlaczego drużyna i poszczególni piłkarze od listopada, czyli już 5 miesięcy są słabiutcy, ci sami którzy na początku sezonu mieli 6 wygranych i 4 bramki strzelone na mecz.

I wszystko na to wskazuje że winny jest Jop ze swoim mottem.

"Ja nie jestem od tego żeby dać piłkarzom pograć. Oni muszą sobie na to zasłużyć"

Czym niby mają zasłużyć? Buty mu glancować? Przecież takim bredzeniem wprost mówi że ci co nie grają opieprzają się na treningach. A w kolejnym zdaniu twierdzi, że wszyscy na treningu ciężko pracują. Logiczny fikołek. Czy całkowita odklejka.

Bozic w Opolu wszedłby z ławki? Kiedy ? w 92 minucie a potem Jop z poważną miną " nie wykorzystał szansy".

stary dziad napisał(a):Wyświetl post
Oceniając Twoje wpisy refleksja jest jednoznaczna- patologiczne podejście i samozaoranie.
I to w totalnym wymiarze.

I żeby potwierdzić Twe przypuszczenia podam Ci pewną wiadomość potwierdzoną ( telefonicznie) - Omić nie gra bo nie wydoił kota Jopa. Mimo jednoznacznego polecenia.

Choć poniekąd trochę Cię rozumiem. Patrzysz na tabelę, drużyna pod dowództwem Jopa ciągle na pierwszym miejscu. Ajwaj.
Jakże pięknie by wyglądała na miejscu dziesiątym...

No niestety, niedoczekanie.
Warto może wziąc pozytywium
W "Słonecznej" jest promocja.
Dobra dobra stary dziadu. Omic nie gra bo nie będzie w 3 lidze z ogórkami udowadniał Jopowi, że zasługuje na wejście na dłużej niż 5 minut. Trzeba się szanować. A, że Jop to narcyz i po początku sezonu odbiła mu palma to kompromituje się jak w tym wywiadzie . Wystarczy popatrzyć na miny Karcza i Wojtowicza.

A co do miejsca stary dziadu.

Jak prognozowałeś przed sezonem zdobycz punktową? Które miejsce typowałeś? Więc nie ośmieszaj się tak jak Jop.

Jop tym wywiadem zrobił z siebie całkowitego oszołoma. A co gorsze on nie rozumie dlaczego
Ostatnio edytowane przez Drozd : 15.04.2026 o godz. 16:42.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując