Wyświetl pojedynczy post
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.04.2026, 09:41
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Co mi tu jesienią mydlisz oczy .

Opole dokładnie pokazało chorą filozofię Jopa. Stoję jak kołek przy linii i niech się dzieje co chce ja widziałem trening i to jest decydujące.

Kuziemka gra bo to pupilek, Bozic ława, bo nie zasłużył żeby sobie pograć . A żeby jeden z drugim nie mogli pokazać wszystkim w jakiej są formie to zmianę zrobię w 92 minucie , albo nie wpuszczę wcale, jak mi skosi jeden z drugim trawnik albo psa wyprowadzi to się może zastanowię. I tyle. Bo ja jestem Pan Trener Jop i ja widzę treningi .

Gość jest powodem całej popeliny, która ma miejsce od listopada. Teraz tylko obnażył swoje patologiczne podejście. Samozaoranie totalne.
Oceniając Twoje wpisy refleksja jest jednoznaczna- patologiczne podejście i samozaoranie.
I to w totalnym wymiarze.

I żeby potwierdzić Twe przypuszczenia podam Ci pewną wiadomość potwierdzoną ( telefonicznie) - Omić nie gra bo nie wydoił kota Jopa. Mimo jednoznacznego polecenia.

Choć poniekąd trochę Cię rozumiem. Patrzysz na tabelę, drużyna pod dowództwem Jopa ciągle na pierwszym miejscu. Ajwaj.
Jakże pięknie by wyglądała na miejscu dziesiątym...

No niestety, niedoczekanie.
Warto może wziąc pozytywium
W "Słonecznej" jest promocja.
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
Odpowiedz cytując