Taa czwarty i piąty obrońca oczywiście zdaniem Jopa. Przez którego debilną manierę klepania z bramkarzem tworzymy przeciwnikom większość sytuacji. Brawo Jop
As napisał(a):

Można oczywiście myśleć że trener stoi przy linii z padem w ręce i kontroluje zawodników i obwiniać Jopa ale ja jednak oglądałem mecz, pada w rękach Jopa nie widziałem i będę obwiniał zawodników.
Graliśmy przez 90% meczu koninę powodowaną przez niechlujne zagrania zawodników. KAŻDA JEDNA sytuacja Polonii była wynikiem indywidualnego błędu zawodnika.
Jakby nie patrzeć, z przebiegu meczu trzeba ten punkt szanować. Zwiększyliśmy przewagę nad 3 miejscem.
|
Ale jak na początku wszystkich goliliśmy to była zasługa Jopa? Trochę konsekwencji do .......a pana.
Trener jest od tego żeby pada nie potrzebował tylko wszystko było już zaprogramowane. Jop swoją betonozą i debilnymi posunięciami rozpieprzył drużynę. Taka smutna prawda.
Dzisiaj znowu Kutwa zagrał na przekór Jopowi, tak jak Bozic w Opolu. I co słabszy niż Biedrzycki czy Giurcić? Na jakiej podstawie Jop bredzi że ktoś przegrywa rywalizację i na pół roku nie ma go w składzie? Tylko jego narcystyczne ego, on zadecydował. Żenada.