Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.04.2026, 20:39
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Czy Markus już uczynił z Carbo kapitana i nawołuje do powrotu Omraniego?

Dobra, żartowałem... nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....
A kiedyż to choć jednym słowem i choć jeden raz chciałem, aby Carbo został kapitanem i domagałem się powrotu do klubu Omraniego? Nawet żarty ci się popsuły. Pewnie dlatego, że kolportujesz za dużo insynuacji, takich jak przy Krzosce. Przyhamuj z tym, naprawdę.

Natomiast Twoje ostatnie wpychanie Bozicia na ósemkę lub dziesiątkę, czy też sugerowanie, że to właśnie tam powinien tak naprawdę grać, połączone z zarzekaniem się, że na lewej pomocy nie ma dla niego w kadrze żadnej młodej krajowej alternatywy do składu , było jak najbardziej realne. I tu przynajmniej można się było uśmiechnąć z przekąsem czy zażenowaniem

Mam nadzieję, że Božič w niedzielę zaliczy kolejny dobry występ, grając w roli lewego bocznego pomocnika. Wisła ciągle bardzo potrzebuje punktów, by w końcu spokojnie zamknąć sprawę awansu. A nie nagłych dodatkowych eksperymentów wedle fantazji FraMatą
Ostatnio edytowane przez Markus : 08.04.2026 o godz. 20:50.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując