forthy napisał(a):

Dał asystę przy zwycięskiej bramce?
Carbo wygląda dramatycznie na wiosnę jak gra, ale ja tam daleki jestem od rzucania kto koniecznie powinien grać, bo cały team wygląda słabo
Letkiewicz swoje w tej rundzie zawalił, chyba tracąc tym szansę na bycie top wyborem na #1 bramkarza Wisły w Ekstraklasie.
Giger w ofensywie nie daje zupełnie nic, za to Lelieveld słabo broni, zawalać zaczął bramki.
Biedrzycki obniżył loty w obronie z bycia najlepszym stoperem ligi, a z SFG przestało wpadać. Ale to nic w porównaniu z Grujciciem, który jest bardzo niepewny. Z tym, że Colley był jeszcze o wiele gorszy.
Duda mało konkretów, Igbekeme sporo fatalnych strat, Carbo wolniejszy od każdego w 1 lidze i już sobie nie radzi.
Kuziemka skończył błyszczeć, Duarte niezmiennie kiepski z przebłyskiem raz na 5 spotkań. Bozić bez szału.
Nawet Rodado i Julius chimeryczni.
Nie bardzo jest kogo chwalić i na Ekstraklasa sporo wzmocnień jest koniecznych, ciekawe na ile starczy kasy.
|
Wszyscy ktorych tu wymieniłeś mieli problemy zdrowotne albo na przed startem rundy, albo w jej trakcie. W zasadzie tylko o Carbo, Igbekeme i Kuziemce nie bylo slychac o większych problemach (z czego Kuzieme tez mozna dodac do listy).
Obniżka formy przed awansem do esa to najlepsze co mogło sie zdarzyć w tym momencie procesu budowy druzyny. Tylko tego brakowało żeby w gabinetach wymyślono że tym składem damy sobie rade w ekstraklasie. A w sierpniu 2025 bylo przekonanie praktycznie we wszystkich.
A jak teraz słyszę ze Jop tymi pilkarzami mial obowiązek awansowac... Juz nawet nie chce mi się wchodzić w polemikę.