Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.04.2026, 07:42
forthy napisał(a):Wyświetl post
Dał asystę przy zwycięskiej bramce?

Carbo wygląda dramatycznie na wiosnę jak gra, ale ja tam daleki jestem od rzucania kto koniecznie powinien grać, bo cały team wygląda słabo

Letkiewicz swoje w tej rundzie zawalił, chyba tracąc tym szansę na bycie top wyborem na #1 bramkarza Wisły w Ekstraklasie.

Giger w ofensywie nie daje zupełnie nic, za to Lelieveld słabo broni, zawalać zaczął bramki.
Biedrzycki obniżył loty w obronie z bycia najlepszym stoperem ligi, a z SFG przestało wpadać. Ale to nic w porównaniu z Grujciciem, który jest bardzo niepewny. Z tym, że Colley był jeszcze o wiele gorszy.

Duda mało konkretów, Igbekeme sporo fatalnych strat, Carbo wolniejszy od każdego w 1 lidze i już sobie nie radzi.

Kuziemka skończył błyszczeć, Duarte niezmiennie kiepski z przebłyskiem raz na 5 spotkań. Bozić bez szału.
Nawet Rodado i Julius chimeryczni.

Nie bardzo jest kogo chwalić i na Ekstraklasa sporo wzmocnień jest koniecznych, ciekawe na ile starczy kasy.
Wszyscy ktorych tu wymieniłeś mieli problemy zdrowotne albo na przed startem rundy, albo w jej trakcie. W zasadzie tylko o Carbo, Igbekeme i Kuziemce nie bylo slychac o większych problemach (z czego Kuzieme tez mozna dodac do listy).

Obniżka formy przed awansem do esa to najlepsze co mogło sie zdarzyć w tym momencie procesu budowy druzyny. Tylko tego brakowało żeby w gabinetach wymyślono że tym składem damy sobie rade w ekstraklasie. A w sierpniu 2025 bylo przekonanie praktycznie we wszystkich.

A jak teraz słyszę ze Jop tymi pilkarzami mial obowiązek awansowac... Juz nawet nie chce mi się wchodzić w polemikę.
Odpowiedz cytując