Jaroo1 napisał(a):

Markus, ty nawet s.......ino do dzisiaj twierdzisz, że Omrani niedowagę, że research framata z forów rumuńskich to kłamstwa i głupota ,bo przecież twój Omrnani był wychudzony.
Także jeśli w tym temacie gdzie ewidentnie z siebie idiotę zrobiłeś, upierasz się że co innego pisałeś to jak ci przetłumaczyć, że pisałeś odbyt Rudego?
Ja tego nie zamierzam robić, klamca jesteś więc i tak po swojemu odpiszesz.
|
Hejterku, twierdzenie że pisałem o "niedowadze Omraniego" albo, że "był wychudzony" ma tyle wspólnego z prawdą, co informacja, że zostałeś papieżem albo że przyznali Ci Nobla z fizyki. Ten sam gatunek fikcji literackiej - z tą różnicą, że Twoja jest gorzej napisana.
Nigdy czegoś takiego nie napisałem. Nie było tego. Nie istnieje. Możesz szukać do usranej śmierci - nie znajdziesz, bo tego nie ma. To jest Twój autorski wynalazek, taka Twoja prywatna wersja historii, którą sam sobie ułożyłeś w głowie i teraz w nią wierzysz jak w objawienie. Trochę jak gość, który opowiada znajomym, że grał kiedyś w Barcelonie bo raz kopnął piłkę na orliku w koszulce Messiego.
A wiesz, co jest w tym najśmieszniejsze? Że Ty - kłamca który wymyśla cytaty z powietrza lub kompletnie nie rozumie, co ktoś inny pisze - masz czelność nazywać kogoś kłamcą. To jest poziom braku samoświadomości, który normalnie powinien kwalifikować do badań lekarskich.
Co do reszty Twojego wypocenia... Tradycyjnie nie potrafisz sklecić trzech zdań bez wulgaryzmu i personalnego ataku, bo merytorycznego argumentu nie miałeś, nie masz i mieć nie będziesz. Za każdym razem kiedy ktoś Ci zwraca uwagę na bzdury, które piszesz, reagujesz tym samym - przekleństwa, wymyślone cytaty,przekręcanie rzeczywistości i udawanie, że to rozmówca jest problemem. Idiotę to jedynie Ty z siebie robiłeś, robisz i będziesz dalej robić - i co gorsza, robisz to za darmo i z własnej inicjatywy, nikt Cię nawet nie zmusza.
P.S. Następnym razem jak będziesz mi przypisywał coś czego nie napisałem, to chociaż się postaraj żeby to brzmiało sensownie. Bo "Omrani i niedowaga" to jest tak absurdalne, że nawet jako fake news nie przechodzi kontroli jakości.