Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.03.2026, 12:14
grogoriogreg napisał(a):Wyświetl post
@
Czemu niby na screenie były zablurowane takie pozycje jak miesięczny i roczny koszt?
W jaki sposób byłby podany podział procentowy budżetu w rozróżnieniu na pozycje?

Mając konkretne dane: kto ile zarabia, AI może zarekomendować Ci, czy zgodnie z przyjętymi algorytmami zarabia on odpowiednio do prezentowanego poziomu, za mało lub za dużo. Nie wiem w jaki sposób mogłoby takie narzędzie pomóc w zarządzaniu klubem, jeśli generowałoby wirtualne zestawienia zarobkowe kto ile powinien zarabiać - to byłoby totalnie bez sensu.
Zapewne te dane chca zachować na prezentacje dla klientów.

A co moze ten AI zarekomendowac? Nie wiem co mam napisać poza tym co było na stronie w tlumaczeniu:

"
Zarządzanie wynagrodzeniami i rekomendacje AI. Lista płac drużyny z rekomendacjami wynagrodzeń opartymi na sztucznej inteligencji.
GPT analizuje statystyki zawodników, wartość rynkową, dane fizyczne, status kontraktu i ELO, aby oszacować uczciwe wynagrodzenie w PLN.
Symulacja wynagrodzeń ligowych prognozuje zarobki w ponad 10 ligach. Dodatkowo śledzenie wielu walut, daty kontraktów, premie i podział budżetu. ANALIZA DANYCH
Zawodnik, którego rekomendowana przez AI pensja jest o 40% niższa od jego obecnej pensji, może być przewartościowany* lub model sygnalizuje spadek wskaźników fizycznych, których tradycyjna ocena nie uwzględnia. Podział pokazuje dokładnie, które czynniki wpływają na szacunki.
"

A czy to ma sens czy nie to nie mi oceniać
Odpowiedz cytując