|
Dla mnie to tragedia, ze wychodzi jakiś Rózga ze Sturmu Graz w podstawie, zamiast Pietuszewskiego. Może i Oskar większość akcji psuje ale ma ciąg na bramkę, jest teraz w gazie itd. Rózga nie ma x więcej meczów w reprezentacji, nie gra w lepszym klubie, nie ma 25 lat czyli doswiadczenia. Z całą sympatią dla Urbana ale takie ruchy to dla mnie strzał w kolano.
Kadra ma tak chujowy skład, że powoli człowiek już się przestawia na lata posuchy. Od dawna zastępców za bardzo nie widać a jak przychodzi co do czego to mecze i wyniki ciągną Lewy czy Zieliński, a nawet jak nie są głównymi postaciami to wiele pomagają.
Patrząc na kadrą, na to jak gramy i z kim gramy finał baraży, to powinno być dość mocne lanie od Szwedów i do domu. Chyba, że Urban wystawi optymalny skład i każdy zagra na 200% możliwości, to ze Szwecją można powalczyć.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|