Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.03.2026, 16:16
Zabawa Królewskiego zaczęła zjadać własny ogon. Pozbycie się na początku sezonu Zwolinskeogo, granie jednym Rodado, w bramce Letkiewicz, który wcale nie był pewnym punktem na start, w linii pomocy gdyby nie Kuziemka, który się wziął znikąd to by nie było możliwości żadnej rotacji. Później dołączyli Omic i Bozic ale nie reprezentują wysokiego poziomu, też miewają kontuzje itd.

Po prostu, kasy nie ma. Wszystko jest lepione na ostatnią chwilę, na zasadzie za prąd zapłacę ale za wodę nie w tym miesiącu. I taka mamy kadrę, obrońców mam ale w ofensywie wszystko na sztukę.
Nasz fart to Letkiewicz który trzyma poziom i Krzyżanowski, Kuziemka i Duda którzy szczególnie na początku sezonu robili robotę. Nasz fart to tez początek sezonu gdzie jak było wtedy pisane, wchodziło wszystko, skuteczność niemal 100 procentowa. Te czynniki uratowały sezon, który prawdopodobnie gdyby nie idealny start znowu skończyłby się nerwowość i gra w barażach.

I liga jest słaba, ekstraklasa już myślę, że większych błędów nie wybaczy. Także będzie rewolucja, zadłużenie się ponad stan, powiększenie długu i zobaczymy czy to chociaż da utrzymanie. Nie wierzę że bez wielu transferów ta drużyna gwarantuje w miarę pewne utrzymanie w lidze.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując