Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2026, 17:20
Cymes napisał(a):Wyświetl post
Jeśli w kwestii koncentracji i taktycznego zdyscyplinowania zagramy na poziomie meczy z Bytomiem czy Chrobrym to zwycięstwo nie wydaje się jakimś sajens fikszyn. Konsekwencja, chłodnia kalkulacja i chyba najważniejsze brak jakiś totalnych wylewów. Nie musi być perfekcyjnie i bezbłędnie, ale po prostu nie róbmy sobie krzywdy większej niż robi nam przeciwnik.
To jest właśnie nasz odwieczny problem. Sami robimy sobie krzywdę i co najlepsze - niemal zawsze w ten sam sposób. Podaniami do bramkarza.

Letkiewicz ma siano we łbie, miałem nadzieję że to tylko brak doświadczenia, ale jeśli nie nauczył się za n-tym razem to już w dającej się przewidzieć przyszłości się nie nauczy żeby nie pajacować. Co najwyżej przycichnie na kilka meczy, po czym sodówka znów wywali. Sądząc po wypowiedziach to po prostu niska inteligencja, chłopak się nie uczy nawet na własnych błędach.

W takiej sytuacji trener powinien odłożyć swoje wizje taktyczne do czasu aż sprowadzimy bramkarza który dobrze gra nogami i nie panikuje, zamiast próbować tego samego z n-tym kolesiem któremu styki się przepalają co drugi mecz.

Remis ze Zniczem to wina Jopa, mam nadzieję że przemyśli sobie ostatnie mecze. Bo w to że przemyślą cokolwiek Letkiewicz, Biedrzycki czy Colley to ja zwyczajnie nie wierzę, za długo ich oglądam na boisku. Mają swoje mocne strony, jak są w dobrej dyspozycji to naprawdę potrafią zagrać świetny mecz, ale z myśleniem na boisku to u nich bywa krucho.

A wypadałoby ten mecz wygrać, mimo że rywal nam nie leży.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując