Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.03.2026, 11:09
As napisał(a):Wyświetl post
Chyba dlatego, ze departament rozgrywek nie mial formalnego powodu tego zrobic. Jesli organizator meczu mowi, ze wszystko na mecz jest gotowe i moze sie odbyc to nie ma podstaw go odwolac ...chyba.

Slask cisnal na to, ze mecz sie "normalnie" odbedzie bo licza na walkower dla Wisly i 3 punty w tabeli. Gdyby mecz zostal odwolany przez dep rozgrywek to walkowera dla Wisly za niestawiennictwo nie moglo by byc w teoretycznych wachlarzu kar. "Skoro mecz oficjalnie odwolany to Wisla nie przyjechala, jaki walkower?"
Sytuacja jest o tyle kuriozalna, że organiztaor rozgrywek wraz z pzpn chciał przełożyć mecz na co slask sie nie zgodzil.

Ogon merda psem.

To co napisal wyżej Świety również mi podpowiada logika, choc raczej Śląsk dostanie -3, a nie -4 punkty. Osobiście dałbym mu -6, ale ja to sobie mogę.

Podejrzewma że jak będziemy (a w co wierze) przyklepywac awans to Jarek odpuści skarżenie pzpnu, o ile tez kara dla Śląska będzie brutalna. Przeżyjemy bez tych 3 punktów. Byle skończyć temat kibiców gości raz na zawsze.

Skargi do uefy czy Lozanny nie musi robic od razu po otrzymaniu decyzji.
Odpowiedz cytując