doktor granat napisał(a):

Wypociny matołków z weszło stały się nagle opiniotwórcze?
Kilku pajaców których tzw. analizy są zazwyczaj różne od rzeczywistości o 180 stopni więc spokojnie z radością, że pisarz pierdołów znowu coś wymyślił, napisał i gdzieś umieścił.
Nie mam pojęcia co z tego wszystkiego wyniknie, mam tylko nadzieję, że awansujemy bo chyba o to chodzi w zawodowym sporcie żeby awansować, być coraz lepszym, wygrywać rywalizację itp.
|
Co z takiej rywalizacji, jak jestesmy traktowani jak kibice gorszego sortu. I co, jakby Krolewski siedzial na doopie, to w razie ewentualnego awansu wszyscy (z wyjatkiem Pogoni i Widzewa) by nas traktowali jak te malpy na utrzymaniu ZOO!!..Chyba nie o to chodzi! Moglem dzisiaj z dzieciakami jechac na mecz, a tak....Chlopkai byli na finale PP, byli we Wiedniu, byli w Chorzewie na "rekordowym wyczynie" i beda to pamietac do konca zycia, jak ja mnie wyjazdy za malolata z ojcem na Schalke czy inne Lazio

.....Chyba najbardziej wyjazdy hartuja nasze wislacjie serca!,....Tyle w temacie, dziekuje Krolewskiemu, ze walczy o nasze prawa! Moja zona tez nie pojedzie na mecz, bo w kuchni noza uzywa?*
*pytanie retoryczne, ale podejrzewam, ze karki z wroclawskiego ZOO, zaszufladkowalyby ja do sprzeciarzy