Wyświetl pojedynczy post
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.03.2026, 15:18
As napisał(a):Wyświetl post
Ze wszystkim sie zgadzam tylko nie z tym, ze timing nie ten. Wedlug mnie lepszego timingu nie moglo byc.
  • mecz z Slaskiem to najwazniejszy mecz calej ligi w tej rundzie, tylko baraze moga ciszyc sie wiekszym zainteresowaniem postronnych.
  • Kulesza juz nie moze kandydowac wiec ma wyje*ane na glosy i gdyby nie byl totalnym matolem to mogl ten cyrk z wejsciami zgasic jak peta miesiace temu. Moze jeszcze to zrobi.
  • Mamy 11 punktow przewagi (10 wg tabeli ale PGM potrzebuje 11 zeby nas wyprzedzic bo bilans) wiec nikt nam nie zarzuci, ze ma to nam jakos pomoc awansowac przy stoliku. Jesli juz to robimy sobie troche pod gorke.
  • Te 11 punktow przewagi i tak daje nam komfort bo ewentualnie po tej kolejce spadnie do 8 lub 9. Ryzyko wiec jest relatywnie male.
* Zgoda co do medialności meczu.
* "Głosy" rozumiałem jako poparcie. Mimo wszystko będzie władał ....idołkiem, który zbudował przez jeszcze 3 lata, a to mnóstwo czasu na kręcenie wałków i zarabiania na lewo. Wsparcie "swoich" przy lewiznach się przyda.
* * Mała dygresja - ciekawe, że po meczu ze Zniczem strata 3 punktów na boisku ze Śląskiem była rozpatrywana jako tragiedia, teraz już nie

Pytanie co dalej? Nie wiem, czy jakiekolwiek kary, ujemne punkty, walkowery przemawiają do kumatych. Oni swojego podejścia nie zmienią. Prezesi mogą iść z nimi na wojne i pytanie czy to zrobią. Jeśli nie - to czy następne mecze na wyjeździe oddajemy walkowerem? Bo tu też Jaro może dotknąć miecz obosieczny regulaminu rozgrywek - 3 walkowery i wypad z ligi.
Odpowiedz cytując