Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.03.2026, 10:03
Cytat:
Ja chce jeździć na mecze wyjazdowe Wisły i żadna 3.14zda na wikcie ZOO nie ma prawa tego ograniczać. Kumasz inteligencie!? Będą na nas srac, a Królewski ma łeb spuścic i udawać, że wszystko jest w porządku!
Serio uważasz, że być może dając 1-2 walkowery (Śląsk, Odra) to jest teraz dobry moment na to? Żeby być może zaprzepaścić awans, ekstraklasę i x milionów do zgarnięcia? Zostało 11 kolejek do końca, kilka wyjazdów i teraz sprawa się rozbija o to czy walczę i pajacuje na końcówce ważnego sezonu o ten 1-2 wyjazdy czy już odpuszczam - tzn walczyć mogę ale bez dawania walkowerów - i mam do zgarnięcia awans i miliony od sponsorów i z praw tv.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując