wolfy napisał(a):

Ja nie muszę sobie niczego wyobrażać, bo mam wystarczający materiał poglądowy z poprzednich sezonów.
Przestań też traktować kibiców jak debili i histeryków, bo co prawda zdarzają się i tacy, i tacy, większość ma jednak racjonalne podstawy do niepokoju. Nikt normalny nie będzie wynosił Jopa po wygranym meczu ze Śląskiem w pierwszej lidze, to raczej Ty i kilka innych osób mieliście odklejkę po świetnym początku sezonu, już chyba zaleczoną. Posty nadal są o tym jak to na początku rundy wiosennej awans będzie już pewny i będziemy sobie ogrywać juniorów.
No więc awans nie jest pewny i Jop niech lepiej skupi się na wysyawieniu najlepszego składu POD PRZECIWNIKA, zamiast skupiać się tylko na sobie.
Gramy źle, popełniamy mnóstwo niewymuszonych błędów, piłkarze wydają się wolni i ociężali.
Więc daruj sobie opowieści o przesadnych oczekiwaniach kibiców, bo końcówka poprzedniego i początek tego sezonu to festiwal nieporadności w naszym wykonaniu. Każda drużyna ma wahania formy w trakcie sezonu, ale to trwa już za długo żeby podchodzić do niego ze spokojem.
Nikt nie domaga się cudów, wysrarczyło dowieźć 1:0 u siebie z czerwoną latarnią ligi po słabym meczu. Mówi się że po tym poznaje się klasowe zespoły że umieją takie mecze zamknąć. My zrobiliśmy coś zupełnie odwrotnego i jest to wina Jopa, jego filozofii, późnych zmian i bralu realizmu.
Lepiej żeby nam tych dwóch punktów do awansu nie zabrakło...
|
Też mi przez myśl przeszło jakie by to były jaja gdyby tych dwóch punktów zabrakło do awansu.
Ten mecz należało za wszelką cenę doczołgać to 1:0.Idiotyczne rozgrywanie we własnym polu karnym już nie raz nas pokarało i nikt dalej nie wyciąga wniosków.
Proponuję odtworzyć sobie materiał z ligowego magazynu po pierwszej kolejce i meczu z Tychami gdzie chyba gościem był Majewski i zdalnie Biedrzycki.No kur.wa aż szlak człowieka trafia
Z resztą co tu dużo pisać.Oto fragment z Biedrzyckim i Majewskim o tym straconym golu z Tychami
https://youtu.be/sljKNOQEU4s?t=1315