Wyświetl pojedynczy post
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.03.2026, 13:49
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ja nie muszę sobie niczego wyobrażać, bo mam wystarczający materiał poglądowy z poprzednich sezonów.
Przestań też traktować kibiców jak debili i histeryków, bo co prawda zdarzają się i tacy, i tacy, większość ma jednak racjonalne podstawy do niepokoju. Nikt normalny nie będzie wynosił Jopa po wygranym meczu ze Śląskiem w pierwszej lidze, to raczej Ty i kilka innych osób mieliście odklejkę po świetnym początku sezonu, już chyba zaleczoną. Posty nadal są o tym jak to na początku rundy wiosennej awans będzie już pewny i będziemy sobie ogrywać juniorów.

No więc awans nie jest pewny i Jop niech lepiej skupi się na wysyawieniu najlepszego składu POD PRZECIWNIKA, zamiast skupiać się tylko na sobie.

Gramy źle, popełniamy mnóstwo niewymuszonych błędów, piłkarze wydają się wolni i ociężali.

Więc daruj sobie opowieści o przesadnych oczekiwaniach kibiców, bo końcówka poprzedniego i początek tego sezonu to festiwal nieporadności w naszym wykonaniu. Każda drużyna ma wahania formy w trakcie sezonu, ale to trwa już za długo żeby podchodzić do niego ze spokojem.

Nikt nie domaga się cudów, wysrarczyło dowieźć 1:0 u siebie z czerwoną latarnią ligi po słabym meczu. Mówi się że po tym poznaje się klasowe zespoły że umieją takie mecze zamknąć. My zrobiliśmy coś zupełnie odwrotnego i jest to wina Jopa, jego filozofii, późnych zmian i bralu realizmu.
Lepiej żeby nam tych dwóch punktów do awansu nie zabrakło...
Też mi przez myśl przeszło jakie by to były jaja gdyby tych dwóch punktów zabrakło do awansu.
Ten mecz należało za wszelką cenę doczołgać to 1:0.Idiotyczne rozgrywanie we własnym polu karnym już nie raz nas pokarało i nikt dalej nie wyciąga wniosków.
Proponuję odtworzyć sobie materiał z ligowego magazynu po pierwszej kolejce i meczu z Tychami gdzie chyba gościem był Majewski i zdalnie Biedrzycki.No kur.wa aż szlak człowieka trafia

Z resztą co tu dużo pisać.Oto fragment z Biedrzyckim i Majewskim o tym straconym golu z Tychami

https://youtu.be/sljKNOQEU4s?t=1315
Odpowiedz cytując