Wyświetl pojedynczy post
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2026, 20:33
Zeby te dotacje szly tak powiedzmy w 70% na rozwoj klubu, inwestycje w infrstrutkure, na przyciagniecie jak najwiekszej liczby dzieci i mlodziezy do trenowania a 30% na pierwsza druzyne to bym sie z tym pogodzil. Poniewaz obywatele mieli by z tego jakas korzysc.

Niestety te dostacje ida bezposrednio na koszty biezace czyli de facto na pensje dla pilkarzy. Podatnicy sponsoruja pilkarzom drogie samochody, drogie wakacje etc. To jest ....a oburzajace, ze we Wrolawiu wszystkie szpitale sa zadluzone a Slask w bodaj 10 lat dostal od miasta 200 milionow.

Przeciez nam sie w kraju dzieci nie rodza, jak wiem ze powodow jest wiele ale do ....y nedzy za taka kase to mozna by zrbic bezplatne zlobki i przedszkola. Jestem se w stanie dac reke uciac, ze sa we Wroclawiu pary ktore nie decyduja sie na dzieci lub zatrzymuja sie na jednym i nie chca wiecej bo boja sie o problemy finansowe z tym zwiazane.

To nie ....a, plastikowa lampucera jakiegos pilkarzyka jedzie sobie na zakupy do butikow w Mediolanie czy Paryzu, to jest ....a wazniejsze.

Tak wiec mam nadzieje, ze klub zlozy zawiodomienie do KE i u.......imy ten proceder z korzyscia dla calego kraju.
Ostatnio edytowane przez As : 28.02.2026 o godz. 21:35.
Odpowiedz cytując