As napisał(a):

|
To w kwestii wyjasnienia do ktorego "obozu" naleze. Wg. mnie do zadnego ale przypisywany bylem juz do obu w zaleznosci od tego jak akurat cos ocenialem. Zycie, ludzie lubia szufladkowac.
|
Na Discordzie nie wszyscy są sapaczami.
As napisał(a):

|
Ale nie zgodze sie z toba w tej ocenie, ze forum to jest jaki sektor VIP i wszyscy tu sa jak francuskie pudelki. Jest tu raczej duzo osob, ktore prezwntuja rozne punkty widzenia. Po nickach widze, ze jest sporo ludzi z ktorymi jezdzilem na wyjazdy i niektorych pamietam z trybun. Raczej nie typ ludzi od kanapeczek i szampana na VIPie.
|
Napisałem cytuję: "niektórzy na tym forum"
As napisał(a):

|
Moderatorow tutaj nie ma z tego co wiem wiec nie ma kto trzymac za raczki. Mam zablokowana czesc uzytkownikow ale nie dlatego, ze ich nie lubie czy przeszkadzaja mi ich opinie tylko nagminnie wchodza w pyskowki 1 na 1, ktore ciagna sie przez dwie, trzy strony i forum jest nieczytelne. Ale moderatorow nie ma.
|
Jest moderacja, a przynajmniej jeden moderator który nam zniszczył SB.
As napisał(a):

|
Co do imby o Discorda. Wiecej tam czytalem niz pisalem ale jakies swoje obserwacje mam. Kiedy dyskusja tutaj zeszla na to czy Discord moglby zastapic forum to poprostu wyjasnilem co by sie ewentualnie musialo zmienic zeby tak sie stalo czyli wiecej walki z opiniami a mniej z ludzmi.
|
Najlepiej jakby nie było podatków a wszystkie dziewczyny miały duży biust.
As napisał(a):

|
Tyle, taka moja opinia a to, ze sie ktos zagotowal i przywalil bana to juz konsekwencja posiadania swojego zdania. Ja sie nie obrazam ani za to ani za niezasluzone inwektywy od Wattsa.
|
Ten ban to była pomyłka/błąd techniczny

także za to sorry. To że się nie obrażasz to bardzo fajnie i wbij do nas czasem pogadać. Tylko uważaj na latające noże