Sapacz

dobre, podoba mi sie. Myslalem ze to pojdzie po linii Brawo Szefie! = brawoszef oraz Chujowo Szefie! = Chujoszef.
Osobiscie nie rozumiem jak mozna byc brawoszefem po 4 latach w 1 lidze gdzie sezon w sezon byly popelniane te same bledy w budowie skladu i zonglowanie trenerami. Ewidentnie wina za to jest w gabinetach.
Z drugiej strony nie mam tez tak jak niektorzy, ze wszystko co robi klub a dokladnie JK jest zle. Co by sie nie dzialo to zaskroniec winny. Jakis poziom obiektywizmu staram sie zachowac.
To w kwestii wyjasnienia do ktorego "obozu" naleze. Wg. mnie do zadnego ale przypisywany bylem juz do obu w zaleznosci od tego jak akurat cos ocenialem. Zycie, ludzie lubia szufladkowac.
Ale nie zgodze sie z toba w tej ocenie, ze forum to jest jaki sektor VIP i wszyscy tu sa jak francuskie pudelki. Jest tu raczej duzo osob, ktore prezwntuja rozne punkty widzenia. Po nickach widze, ze jest sporo ludzi z ktorymi jezdzilem na wyjazdy i niektorych pamietam z trybun. Raczej nie typ ludzi od kanapeczek i szampana na VIPie.
Moderatorow tutaj nie ma z tego co wiem wiec nie ma kto trzymac za raczki. Mam zablokowana czesc uzytkownikow ale nie dlatego, ze ich nie lubie czy przeszkadzaja mi ich opinie tylko nagminnie wchodza w pyskowki 1 na 1, ktore ciagna sie przez dwie, trzy strony i forum jest nieczytelne. Ale moderatorow nie ma.
Co do imby o Discorda. Wiecej tam czytalem niz pisalem ale jakies swoje obserwacje mam. Kiedy dyskusja tutaj zeszla na to czy Discord moglby zastapic forum to poprostu wyjasnilem co by sie ewentualnie musialo zmienic zeby tak sie stalo czyli wiecej walki z opiniami a mniej z ludzmi.
Tyle, taka moja opinia a to, ze sie ktos zagotowal i przywalil bana to juz konsekwencja posiadania swojego zdania. Ja sie nie obrazam ani za to ani za niezasluzone inwektywy od Wattsa.