Wyświetl pojedynczy post
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2026, 12:14
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Ja pisałem poważnie. Poza tym jestem neutralny i spływa po mnie jak ktoś pisze, że jestem brawoszefem.
Po mnie tez splywa, to tylko internet a poza tym za stary jestem zeby sie przejmowac.

Chodzilo mi o fakt, ze poprzez specyficzne traktowanie "innowiercow" wytworzyla sie - powiedzmy - zamknieta grupa bo nowi ludzie o odmiennych pogladach nie beda sie przeciez szarpac. Napisze taki uzytkownik dajmy na to ze JK cos dobrze robi to 20 osob bedzie go wysmiewac, nie jego opinie tylko konkretnie jego osbiscie. Dla mnie czy dla ciebie to kolo dupy lata ale wiele osob bierze do siebie takie dyskusje i im to podnosi cisnienie wiec se odpuszczaja.

Musi byc jakas moderacja jesli liczba uzytkownikow ma wzrosnac.

Miksu napisal, ze jest wolnosc slowa i super, jestem 100% za tym tylko roznimy sie chyba w interpretacji. Dla mnie wolnosc slowa to fakt, ze moge wyrazic swoje poglady na jakas sytuacje i za wyrazenie tych pogladow nie spotkaja mnie konsekwencje prawne czy jakies inne. Personalne ataki czy tam ponizanie innych uzytkownikow to nie jest dla mnie wolnosc slowa a wrecz przeciwnie bo osoba zglanowana bedzie sie wstydzic wypowiedziec. Czyli wolnosc jest de facto ograniczana.

No ale nie moj serwer, nie ja tam ustalam zasady. Taka jest tylko moja opinia dlaczego z Discorda nie bedzie platformy dla wszystkich Wislakow.
Ostatnio edytowane przez As : 26.02.2026 o godz. 12:31.
Odpowiedz cytując