Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.02.2026, 10:39
W razie awansu to z pierwszą jedenastką musi pożegnać się większość kadry. Nadzieję można opierać na tym że Kutwa, Krzyżanowski, Letkiewicz, Kuziemka i Duda zostaną, będą się rozwijali i staną się co najmniej graczami, którzy nie będą przeszkadzali w grze, może z mniejszymi lub większymi przebłyskami. Rodado nawet jak będzie cieniował to powinien czasami sam mecz wygrać, zdobyć te 10-15 bramek. Mikulec i Jaroch zagadka, Carbo zagadka, James bez formy jest cienki, Duarte na ławke może być. Lelieveldy, Grujcice i Geigery to też nie jest nic pewnego jak pokazuje poczatek rundy. Ogólnie chyba oprócz Rodado to cały nasz skład opiera się na nadziejach i oczekiwaniach przelatanych z obawami... Powiedzmy, że mamy te 10-11 nazwisk do gry w pierwszym składzie. Tak jak pisałem wzesniej, potrzeba kolejnych 10 od razu do pierwszego składu, z potencjałem, żeby wygryźli obecnych graczy. Na 10 i tak połowa się nie sprawdzi od razu albo po kilku miesiącach się okaże, że takiego szału nie robią jak się wydawało z poczatkiem. Także z tej całej plątaniny nowych transferów i obecnych 10-11 graczy "na poziomie" ostanie się jedna dobra 11 i ławka rezerwowych
Klub budowany chujowo i będą tego konsekwencje, prędzej czy później dogoni nas to przeznaczenie. Pomijam fakt, że na rewolucje nas nie stać i tu nie będzie kasy żeby 10 ludzi na poziomie znaleźć, bo już przy tej skromnej kadrze, w I lidze, budżet płacowy jest napompowany do granic możliwości. No ale o tym drozdziki i spółka przeonają sie już po 1-2 sezonach w eklapie.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując