Wyświetl pojedynczy post
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.02.2026, 08:36
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Wieczysta i Kwiecie tutaj na forum wyśmiewani, pseudo eksperci jak zawsze chcieli smieszkiwac po swojemu a prawda jest taka że w tym bajzlu nawet Wieczysta zarządzana chaotycznie sobie poradzi. Wieczysta na tle I ligi z możliwościami Kwietnia przypomina początkowa Wisle Cupiala. Wszystko robione na szybko ale efekt jest, przewaga finansowa jest, nie ma wyników to kupują pół składu i już wyniki maja xd I nawet jeśli nie awansują to na spokojnie mają kolejny sezon żeby błędy poprawić i te ligę zaorać.

A ja tak z samej ciekawości im życzę awansu już teraz żeby zobaczyć co Kwiecień wymyśli na ekstatkalse. Czy będzie kolejne pompowanie kasy żeby się łatwo utrzymać czy trochę mu rurka zmięknie w najwyższej lidze.
Mam nadzieję i życzę Wieczystej żeby awansowali razem z nami bez baraży. Bo komu mam tego życzyć - miedzi? Ruchowi? Śląskowi itp. itd. Ch.j mnie one obchodzą. A jak już awansują to jak uda mu się dobrze wydać kasę to może grać spokojnie w środku. Taki trochę polski Hofenheim może być tylko że z osiedla w dużym mieście.
A my z naszymi długami kupimy se..
Odpowiedz cytując