For_FuN_ napisał(a):

|
Nienawiść do Jopa to niektórym mózg uszkodziła. Widać wyraźnie, że dobra robota, którą u nas wykonuje niektórym nie pasuje(z różnych powodów). Przypieprzanie się o dosłownie wszystko to cecha charakterystyczna. Potem tacy nazywają się kibicami Wisły Kraków. Brak moderacji powoduje, że tacy tutaj sobie szaleją.
|
Nienawiść? Przypieprzanie się? Może zwrócisz uwagę płaczkom od trzech lat przypieprzającym się do prezesa za dosłownie wszystko

.
Ja do Jopa mam pretensje o jedno. Reszta czyli, filozofia gry, przygotowanie motoryczne, nie wybieganie za bardzo do przodu, większość wypowiedzi na konferencjach jest dla mnie ok. Natomiast robienie z niego jedynego oświeconego, co uskuteczniają hejterzy Królewskiego jest rozbrajające.
Trener nie jest żadną świętą krową i też popełnia błędy, a zwracanie na nie uwagi nie jest żadną nienawiścią

.
Jeżeli po awansie nie zmieni się sposób wykorzystania szerokiej kadry to będziemy dostawać w pałę tak jak od Zawiszy. A Królewski raczej nie zadowoli się walką o utrzymanie. Przypuszczam, że nie tylko Królewski.