Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2026, 11:25
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Nienawiść do Jopa to niektórym mózg uszkodziła. Widać wyraźnie, że dobra robota, którą u nas wykonuje niektórym nie pasuje(z różnych powodów). Przypieprzanie się o dosłownie wszystko to cecha charakterystyczna. Potem tacy nazywają się kibicami Wisły Kraków. Brak moderacji powoduje, że tacy tutaj sobie szaleją.

Nienawiść? Przypieprzanie się? Może zwrócisz uwagę płaczkom od trzech lat przypieprzającym się do prezesa za dosłownie wszystko .

Ja do Jopa mam pretensje o jedno. Reszta czyli, filozofia gry, przygotowanie motoryczne, nie wybieganie za bardzo do przodu, większość wypowiedzi na konferencjach jest dla mnie ok. Natomiast robienie z niego jedynego oświeconego, co uskuteczniają hejterzy Królewskiego jest rozbrajające.

Trener nie jest żadną świętą krową i też popełnia błędy, a zwracanie na nie uwagi nie jest żadną nienawiścią .

Jeżeli po awansie nie zmieni się sposób wykorzystania szerokiej kadry to będziemy dostawać w pałę tak jak od Zawiszy. A Królewski raczej nie zadowoli się walką o utrzymanie. Przypuszczam, że nie tylko Królewski.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując