Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.01.2026, 20:26
s1mone napisał(a):Wyświetl post
O huawei temu Drozdowi chodzi

Jop powiedział : "Jest tak, jak to było przedstawiane w mediach. Filip jasno określił, że nie wiąże przyszłości z Wisłą Kraków, więc trudno, żebyśmy inwestowali w tego zawodnika."

Nie wiem co takiego kontrowersyjnego Jop powiedział w tym zdaniu oprócz oczywistej prawdy, że jak ktoś nie chce w Wiśle grać to nie ma co go ogrywać dla innych klubów. Nie wiem w jaki sposób mógłby np urazić tym Baniowskiego, przecież to młody sam zadecydował, że chce odejść, teraz podobno chce zostać. Narracja się zmienia, bo młody zmienia zdanie. Nie jest to wina trenera, ja rozumiem jakby Jop kazał Baniowskiemu np. wypier**** na drugą stronę błoń i byłby lament, ale tu przecież pełna kulturka i szacunek.

Wniosek : Drozd jest cymbałem. Za dużo razy go ktoś palnął pałką ewidentnie
To jest w tej wypowiedzi kontrowersyjne, że padła już po tym jak Baniowski dogadał przedłużenie umowy. Bo ponoć nastąpiło to jeszcze przed urazem Bozica.

Cymcale

azor napisał(a):Wyświetl post
Jak już chcesz być taki dokładny, to wypowiedź Królewskiego o Baniowskim jest z 12.01, Jopa z 15.01 a info o wznowieniu rozmów z 16.01.
Mam rozumieć że Jop o wznowieniu rozmów dowiaduje się z mediów tak?

A jak te donosiły :

"Z naszych ustaleń wynika, że Baniowski jest w tym momencie bliski przedłużenia umowy z Wisłą! Jak się okazało, jeszcze przed kontuzją Bozicia nastąpił „reset” relacji między stronami i powrócono do rozmów."

https://www.goal.pl/transfery/co-dal...usz-nasz-news/

Więc pytany o Baniowskiego mógł zareagować tak jak na pytanie o transfer. Upewnić się. Jednak powtórzył starą na tamten moment śpiewkę. Może odruchowo, ale wyszło moim zdaniem słabo.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 17.01.2026 o godz. 20:39.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując