Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.01.2026, 22:10
azor napisał(a):Wyświetl post
Gdyż gwarancja gry/minut to idiotyzm, na który na szczęście Królewski się nie zgodził. Z dawaniem szans Duarte - mogę się zgodzić, natomiast podcinanie Kuziemki, który miał rewelacyjną rundę byłoby po prostu głupie. To oczywiste, że musiały przyjść słabsze występy, zresztą nie grał w pierwszej 11 całej rundy + zazwyczaj był jednym z pierwszych do zmiany.

Baniowski dostawał swoje szanse na tyle, na ile to było możliwe. Wykorzystał je. To że chce odejść - to tylko i wyłącznie jego decyzja. Kuziemka w przekroju całej rundy zdecydowanie wygrał rywalizację na prawym skrzydle. Baniowski ją przegrał.

I wciąż cwany manipulancie nie odpowiedziałeś na pytanie, więc zadam je ponownie:

"Niesamowicie przewrotna jest Twoja optyka - gdyby trenerem był Rude, Hyballa czy inny z Twoich ulubieńców i Baniowski rzuciłby podobnym fochem, jechałbyś go od polskiego szrotu, Buksy, Stolarskiego, Handzlika czy Kokoszki. A że jesteś cwany gapa i manipulator - to odwróciłeś sobie narrację pod tezę."
Jakie podcinanie Kuziemki? Zmienić go w przerwie i wpuścić Baniowskiego tu byłoby podcinanie? Podcinany to był Baniowski kiedy widział że i Duarte i Kuziemka spacerują, a on wchodzi na 10 minut.

Jeżeli po takiej rundzie gdzie na 19 meczów wszedł 7 razy i uzbierał do kupy 83 minuty, usłyszał od Jopa, "przecież dostałeś szanse" to się nie dziwię ze palnął że w Wiśle nie widzi swojej przyszłości. Może gdyby dodał, ze z Jopem jako trenerem to bardziej oddawałoby jego nastrój.

Dlatego zwyczajnie młodego rozumiem, bo szansy pokazania się nie dostał i jest to obiektywny fakt. Opowieści Jopa co to nie widać na treningu to jedno, a boisko to drugie i tego drugiego Jop pozgawił i Baniowskiego i mnie i wszystkich kibiców. Stawiając oceny za mecz często jest dopisek. Brak oceny, grał za krótko. Dlaczego? To tylko Jop wie.

Tak jak pisałem takie irracjonalne zachowania Jopa dotyczą nie tylko Baniowskiego. Tak samo pomijany był Omic, tak samo odsunięty na pół rundy był Kutwa. Tu nie chodzi o samego Baniowskiego, a o moim zdaniem sposób prowadzenia drużyny, który będzie prowokował konflikty. Dokąd idzie to idzie...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 15.01.2026 o godz. 22:17.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując