Cytat:
|
Widzę że nie jestem sam Ignor to super opcja dla gości (jaro1) którym prezes lub ktoś z jego otoczenia przeleciał matkę, żonę lub dziewczynę albo gości którzy za dużo grają w fantasy football managera (markus).
|
Cyzby jakis zazdrosny kochanek jakiegos pana z otoczenia Krolewskiego?
Cytat:
|
"Płyta się zacięła"? Spokojnie hejterku, w każdej chwili mogę ją puścić od nowa i znowu wymienić całą listę piłkarzy pozyskanych z Hiszpanii, którzy w ostatnich sezonach w Wiśle i innych polskich klubach wygrali rywalizację o skład, robili liczby, ciągnęli zespoły i dalej grają na różnych poziomach rozgrywkowych oraz się sprawdzają.
|
Markusik jak zawsze powiedział a ale obsrał ie zeby powiedziec b. Pusty słowotok i propaganda bez konkretów
A wiec sprawdzamy. Sezon 22/23
Rodado -pozyskany z niższych lig - ok
Igbekeme - MLS, wcześniej La Liga 2 - ok
a teraz gracze, o których mu chodziło:
Alex Mula - sprowadzony po regularnej grze w La Liga 2 - w Wiśle ok, trafił do najwyższej ligi w Grecji na... 4 mecze - co było tutaj podnoszone jako propaganda, ze straciliśmy taką perełkę... A potem? Zjazd do bazy, w swoim prime wiekowym plącze się kolejny sezon w 3 lidze hiszpańskiej. Ocena negatywna
Junca - gościu grał w najwyższej i 2 lidze hiszpańskiej zanim trafił do Wisły - w Wiśle tragedia bo okazało się, że jest półsprawnym zawodnikiem -wcisnęli go po Wisle do ligi andorskiej na 10 meczów, tam widocznie też się na nim poznali i teraz siedzi w lidze 3 w Hiszpanii gdzie zagrał w 1,5 sezonu 13 meczów xd Ocena mega negatywna
Tachi - przychodził z La Liga 2, wcześnej nawet grał w La Liga - w Wiśle ok - teraz gra w La Liga 2 Ocena pozytywna
Villar - przychodził z La Liga 2 - w Wiśle słabo, momentami tragicznie - poszedł się na chwilę pokopać po czole w Jadze, co też tu było podnoszone, że zobaczcie jak on sobie radzi w życiu!!! Teraz gra w Wieczystej. Gość bez liczb, jeździec bez głowy. W Wieczystej 12 meczów 678 minut i jedna asysta xd zaraz 30 lat na karku. Ocena mega negatywna
Benito - przyszedł z 3 ligi - w Wisle tragedia - teraz się kopie po czole w 3 lidze w Hiszpanii, nawet umie 8 bramek w sezonie strzelić. Ocena mega negatywna
Sezon 23/24
Eneko - przychodził z La Liga 2 - w Wiśle cienko - poszedł do 3 ligi hiszpańskiej, zrobił awans i nie gra bo jest połamany. Ocena negatywna
Raton - przychodził z La Liga 2 - w Wiśle grał jak pokraka ale to był jego sezon życia xd - teraz gra w 3 lidze hiszpańskiej. Ogólnie gość ma średnio trochę więcej niż 1 czyste konto na sezon xd Obecnie 18 meczów i jedno czyste konto. On z Wisły trafił do 1 ligi greckiej i tu też się markus podniecał tym faktem xd On ma 41% strzałów obronionych w tym sezonie, to jest gorzej niż Broda u nas w tym sezonie. Ocena mega negatywna do potęgi entej. ....a, ON JEST GORSZY OD BRODY xd
Carbo - przychodził z La Liga 2
Alfaro - ściągnięty z 3 ligi hiszpańskiej - w Wiśle porażka - ściągnął go do siebie do Danii analityk Rude. Ocena negatywna
Baena - przyszedł z La Liga 2 - w Wiśle średnio ale jakiś poziom trzymał. Ogólnie jeździec bez głowy co widać obecnie w Widzewie gdzie 2 mecze mu wyszły, zdobył dobre oceny, ma 1 bramkę i 1 asystę, czyli już na trochę wyższym poziomie sobie rady nie daje ale jak piłka dobrze spadnie to się jeźdźcowi trafi. Ocena negatywna
Pisałem skąd przychodzili do Wisły bo kiedyś sam się naciąłem na .......enie markusa, że "to normalne, że gracze z La Liga 2 się sprawdzą w Wiśle w 1 lidze" ale jak się później okazało do Wisły byli ściągani praktycznie sami gracze z La Liga 2 i się nie sprawdzili w większości, sam byłem w szoku jak to przekminiłem. A najlepiej się sprawdził Rodado z niższej ligi hehe
Także tu masz graczy co się w Wiśle sprawdzili:
Rodado, Carbo, Mula, Baena, dorzućmy na siłę Tachiego, Igbekeme nie liczę bo on się nie łapie pod widełki
Ci co się nie sprawdzili:
Junca, Villar, Benito, Eneko, Raton, Alfaro
Czyli 5-6
Strasznie chujowa statystyka jak na te lata chorej propagandy markusie.
A teraz to o co chodziło w obecnej dyskusji.
Kto w Wiśle ciągnął grę i się sprawdza dalej?:
Tachi
Kto zaliczył zjazd, i się dalej ośmiesza swoją grą:
Mula, Villar, Junca, Benito, Eneko, Raton, Alfaro, Baena
1 do 8
Poświęciłem znowu swój czas żeby cię śmieciu wyjaśnić na liczbach. Jesteś zwykłą zakłamaną łajzą. A teraz sobie możesz wymieniać wszystkich Hiszpanów w Wiśle od 1906 roku, oczywiście nie wspomnij o tym, że każdy z nich mógłby ssać paukę Żurawskiemu, Frankowskiemu czy innemu Głowackiemu. Kij ci w ryj oszuście.