Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.01.2026, 04:22
Lesiu, ja się cieszę że postawiono na zawodników lepszych, a nie na szrot z Hiszpanii tylko dlatego, że jakiś agent, trener wcisnął i dlatego, że jak z Hiszpanii to będzie dobry. W końcu zamiast Eneko, Ratonow, Alfaro, Villar czy innych kalek jak Junca i Omrani , ktoś wziął się za robotę i znalazł zawodników lepszych, a przede wszystkim takich, których Wisła potrzebowała do swojego stylu.

I magicznie się okazało, że jak to się połączy z klasowym trenerem to ci piłkarze z Polakami młodymi robią wynik na.miate oczekiwań Wisły, a nie hańbią z Hiszpanami na czele klub, zajmując 10 miejsce. Także takie zmiany aby zawsze były.
Skończyły się mokre sny Zaskrońca, że pójdzie na skróty i robiąc cyrk w sprowadzaniu analityka na trenera, samych Hiszpanów do klubu i ściąganiu na wieczne paletanie się po rezerwach jego polskiej młodzieży antyutalentowanej, bo on chce być wizjonerem i bez podstawowej pracy, na łapy capu ściągając analityków i szrot, poznajduje w nich talenty piłkarskie xd

Już z Rudego zrobił trenera na ligi top 5 xd przecież całą przygoda Zaskrońca w Wiśle to wmawianie sobie, że on nie tyle enigmę rozgryzie, on nowy kod piłki chciał napisać xd na siłę ściąganie nieudaczników, bo on talent piłkarski znajdzie, ściąganie analityka na trenera albo trzymanie Sobola bo on twierdzi że trenowania można się nauczyć xd

Jaja jak nie wiem. W końcu się zamknął, na Jopa musiał postawić, piłkarzy zacząć selekcjonować normalnie a nie wg swoich chorych wizji i efekty od razu są. Niesamowite, wizjonerstwo się nie sprawdziło, tylko normalna praca u podstaw.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując