Wyświetl pojedynczy post
WildDog
Senior Member

Od: 03.2021

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.01.2026, 18:48
azor napisał(a):Wyświetl post
Nie byłem nigdy w sklepie TS, przejrzałem asortyment na stronie i tym bardziej nie rozumiem oburzenia Królewskiego, nie wspominając już o paserce, którego to znaczenia Jaroslaw chyba nie do końca rozumie.

Rozumiem, gdyby TS sprzedawał swoje meczówki, rozumiem gdyby sprzedawał asortyment tożsamy z tym co jest w oficjalnym sklepie, ale oni prowadzą sprzedaż zupełnie innego rodzaju ciuchów/akcesoriów, nazwijmy je bardziej „osiedlowym”. W czym jest problem? Naprawdę rownolegle nie mogą funkcjonować dwa sklepy? Nie wnikam nawet w kwestie jakości, dostępności etc. ani tego, że część asortymentu w oficjalnym sklepie wygląda jakby ktoś zatowarował je na TEMU.

I zgadzam się - powinni to wspolnie rozwiązać, ale tekst o paserce to kolejne populistyczne zagranie Królewskiego mające podbijać poparcie drozdopodobnym.
Nie chce dolewac oliwy do tej ognistej dyskusji. Ale moim zdaniem, skleo TS jedzie glownie na popularnosci wsrod kibicow sekcji pilkarskiej. Z tego co sie orientuje, ani jeden grosz z dzialnosci sklepu TS (aczkolwiek niewiele ten sklep ma wspolnego z TS, chyba jedynie nazwe) nie idzie na dzialalnosc w/w kopaczy! Moze o to chodzi Krolewskimu z tym ""paserstwem"". Zeruja indywidulane osoby (bo zyski w wiekszosci trafiaja do ich kieszeni) na sekcji pilki noznej.

PS. To tylko moja opinia i wiem, ze wielu ma inna!
Odpowiedz cytując