Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.01.2026, 10:24
s1mone napisał(a):Wyświetl post
No ale co ja tam wiem, zaraz Markusik przypierdzieli 20 stronicowy referat jaki to Carbo jest niezbędny i nie do zastąpienia. W sumie to mi się nie chce z nim dyskutować, więc sam nie wiem po co to piszę.
Ja nic w tej sprawie nie muszę pisać, bo wartość i jakość Carbo doskonale sama się broni jego grą na przestrzeni całej rundy i poprzednich sezonów - a także dawnym i obecnym znaczeniem dla drużyny, gdzie wciąż stanowi pierwszy wybór i fundament taktyki Jopa.

Oczywiście, że nie będzie tak zawsze, ale wiek 32 czy 33 lat nie jest żadną granicą przydatności zawodnika zwłaszcza na poziomie polskich lig, tak jak żadnego piłkarza nie pozbawia wartości zimowe obniżenie temperatury powietrza
Ostatnio edytowane przez Markus : 05.01.2026 o godz. 10:41.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując