Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.01.2026, 21:22
Cytat:
Dyskusja z Drozdem jest pozbawiona jakiegokolwiek sensu. Jego należy jedynie jebać.
Podbijam i proszę o to samo innych użytkowników żeby na każdej nowej stronie tematu to wybrzmiało

A tak serio, to właśnie dyskusja zeszła na 10 plan. Mimo, że forum nie jest miarodajnym źródłem to widać do czego prowadzą działania Zaskrońca. Zamiast się skupić na tym jaki to jest patus to przez brawoszefów ma wszystko wybaczone i w ogóle temat tego, że on jest jebnięty nie istnieje. On może wyzywać TS od paserów, Moskala od ludzi bez honoru, a o zwykłych kibicach to już nie mówię nawet...
I to samo w kwestii głównych problemów. Mogą być długi, przepłacony skład itd bo zawsze jakiś temat zastępczy podrzuci i jest o czym rozmawiać. A to inwestor, a to paserzy, no i jak pisałem wcześniej, wszystko co złe to nie Królewski, każdy mu rzuca kłody pod nogi. Gdyby nie to, to już by Wisłą grała w Lidze Mistrzów i miała 100 milionów dochodu obecnie.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując