Cytat:
|
Jeszcze niech rzeźnie, wedliniarnie i inne manufaktury przetwarzania żywności Jaro prowadzi. Czepianie się cateringu (chyba na większości stadionów prowadzą to firmy zewnetrzne) to juz chyba przegięcie.
|
Nie chodzi o czepianie się, że Wisła catering komu innemu zleca tylko o:
- Królewski tłumaczył jak to do cateringu chyba nawet dokładamy czy tam wychodzimy z niewielką nadwyżką
- jak to mało zarabia Wisłą na dniu meczowym
- teraz pieprzy o jakimś paserstwie TSu
Widzisz jak zachowuje się Królewski i jak brawoszefy wszystko obracają. Zamiast skupić się na tym gdzie jest patologia - słowa Królewskiego o paserstwie, niskie dochody z dnia meczowego - itd i niech kasa będzie wyciągana z takich źródeł gdzie nikt nikomu w drogę wchodzić nie musi i się wyzywać od paserów nie musi, to oni wszyscy będa teraz robić z siebie i z Królewskiego pokrzywdzonych biedaków. Zawsze winni wszyscy, tylko nie Królewski. Było trio, kto winny? Wszyscy oprócz Królewskiego itd itd itd. Wymówka jest zawsze taka sama, winni inni, a jak ja coś nie mogę to dlatego, że się nie da.
Podałem przykład cateringu - tam jest dużo do zmiany, dopracowania = wyciągania kasy, Królewski mówi o paserstwie, a okazuje się, że jakościowo rzeczy odbiegają od tych robionych przez TS. Także jak zawsze, do siebie zero pretensji, a brawoszefy łykają jak pelikany i bronią zawsze w zaparte