Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.01.2026, 10:28
Sezon 23/24 Raton, Broda, Chichkan, Krzyżanowski, Kutwa, Junca, Colley, Jaroch, Łasicki, Uryga, Eneko, Szot, Duda, Carbo, Goku, Alfaro, Sapała, Gogół, Basha, Rodado, Baena, Bregu, Villar, Sobczak, Żyro

Mi tu wychodzi 25 zawodników. Odejmij bramkarzy to 22. Odejmij sobie śmieciu tam jakiegoś Sapałę czy innego Bashę i masz kadrę może jakościowo słabszą niż obecna no ale nie, co ja mówię - Raton - Krzyżanowski, Kutwa, Junca, Colley, Eneko, Duda, Carbo, Goku, Alfaro, Rodado, Baena, Bregu, Villar, Sobczak. Sobczak przecież lepsze od Nikaja, któego chwalisz, Kutwa i Krzyżan młode wilki, lepsze niż Kuziemka i Baniowski, no i przezajebiści Hiszpanie, ich nawet nie muszę zachwalać. Czyli masz 15 mocnych graczy i z 5 super rezerwowych, lepszych niż Nikaj, Baniowski itp.

Także wtedy Rude miał mega zespół, widocznie jest tak chujowym trenerem, że nawet na baraże mu nie starczyło rozumu.

A dzisiaj 18 mocnych graczy to jest jedynie w twoim zjebanym chorym łbie.

PS To kto miał kadrę 13 zawodników? Czy tych 13 to też tylko w twoim chorym łbie było?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując