Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.01.2026, 18:42
Cytat:
" gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. (...)Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze"
No i czego ty nadal debilu w tym nie rozumiesz? Już ci kiedys liste wkleilem tych twoich graczy z nizszych lig hiszpanskich gdzie wyszło, że większosć co się sprawdzała to byli normalni gracze, grający całe sezony w 2 lidze hiszpanskiej, a nawet majacy epizody w najwyzszej ich lidze. Dziwne jest wiec zeby oni sie nie sprawdzili w tej samej lidze w slabszym kraju.
Co najlepsze, wlasnie ostatni zaciag tych twoich zjebow, ktorych tak tu wychwalales od Villara zaczynajac na Ratonie konczac był z 2 ligi i sie nie sprawdził. Dlatego kij ci w ryj za te manipulacje z przeszlosci i obecne.

A napisałem kiedyś, że dziwne żeby tamci gracze się nie sprawdzali gdzie później jak zacząłem dokladnie ich historie przegladac to byłem zaskoczony, że te Ratony i inne odpady grali właśnie w 2 lidze i się nie sprawdzili. Byłem pewien, ze cały ten szrot to tu jednak zjechał z niższych lig niż liga równoległa do naszej I.

Jeśli dla ciebie gracze z 2 ligi, ściągani do Polski do drugiej ligi są graczami z niższych lig to na prawdę jesteś zjebem. Co już wcześniej udowadniałeś, że tak, że to jest niższa liga xd

Także nie wymagam ci żebys zaczal coś rozumiec, po prostu sie naucz na pamieć do tego pustego łba, ze nie dziwne, że gracze z 2 ligi hiszpańśkiej, a nawet niższych lig, będą się sprawdzać w 2 lidze polskiej oraz dramatyczne, że ostatni szrt graczy z 2 ligi hiszpańskiej tak zawiódł w Wisle i sie nie sprawdził.

Cytat:
Tak, czas wszystko pokaże. Na tą chwilę nie jestem zwolennikiem dalszego drenowania budżetu Wisły przez graczy takich jak Uryga, Broda, Starzyński czy Talar i robienia z Wisły fundacji wspierania piłkarzy w potrzebie.
I zupełnie przypadkowo zabrakło na tej liście Colleya. Ojkofob. Już do porzygu są te twoje mądrości s....ysyńskie markusie.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując