Jaroo1 napisał(a):

|
noo pewnie coś pomieszałem i wcale nie było mowy o planie trzyletnim
|
Owszem, jak zwykle.

Hejterek buduje chochoła w swojej spaczonej wyobraźni, z którym latami bohatersko walczy...
Jaroo1 napisał(a):

|
Natomiast ty twierdziłeś, że kto by tu z Hiszpanii nie przyszedł to się nadaje.
|
I kolejny zakłamany chochoł. W którym miejscu pisałem, że w Wiśle sprawdzi się obojętnie jaki Hiszpan i każdy się tu nadaje, byle jaki, byle skąd i byle gdzie? On albo naprawdę żałośnie udaje, że tylko tyle z tego wszystkiego zrozumiał, albo naprawdę jest aż tak "inteligentny inaczej"
Chyba, że Drozd ma rację, iż istnieje jeszcze trzecia możliwość - jest w ciąży
Ja cały czas pisze i pisałem to, co on sam w pewnym momencie nieopatrznie przyznał i nie zajarzył, co to de facto oznacza: "
gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. (...)Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze"
Więc dlatego warto korzystać z tamtego rynku, gdy są ku temu środki i możliwości.
Już się w tej sprawie wyjaśnił samemu uznając, że gracze z drugiej ligi hiszpańskiej i jeszcze niższych ich lig sprawdzają się w Polsce (choć oczywiście nie wszyscy) wbrew kolejnemu schizofrenicznemu zwrotowi, który teraz próbuje uskuteczniać i znów samemu sobie zaprzeczać.
W sumie nic dziwnego skoro jego mottem jest:
Jaroo1 napisał(a):

|
No właśnie sam już się zakołowałem i nic nie wiem.
|
Powinien mieć to chyba wytatuowane na czole
Przednia z nim zabawa.