Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.01.2026, 15:35
Cytat:
Jarek wprowadzi Wisłę do ligi i zacznie robić wyniki bez dojących kasę przydupasów. Najlepszym dowodem skuteczności pomysłu Królewskiego jest frekwencja. I zainteresowanie nowych sponsorów czy inwestorów.

Inwestorów i sponsorów jest już tak dużo, kasy z pucharów jest już tak dużo, że dług za prowadzenie klubu w I lidze stopniał do jedynie 12 czy tam 14 mln na sezon. Jeszcze trochę pracy i dług co sezon będzie może nawet poniżej 11 mln złotych. Zadowolony jesteś?

Cytat:
Nie chcę być złym prorokiem hejterku, ale Jarek uważa odpuszczenie Rude za jeden z większych błędów . Co może zwiastować jego powrót w jakiejś dłuższej lub krótszej perspektywie. Jak ty to przeżyjesz...
Zaraz zaraz, Rude to jest ten patałach, który prowadzi klub w II lidze duńskiej i ostatnio dwa mecze pod rząd wygrał w sierpniu 2025? Stare, nie znałem Średnia 1,44 pkt na mecz, 7 miejsce w lidze czyli część tabeli spadkowej, i prawie zerowy bilans bramkowy? Chyba trzeba się modlić o to żeby takie patałachy nigdy trenerami w Wiśle nie były. Ty się nie martw jak a to przezyję, tylko jak to Wisła przeżyje.

Ale świetnie, że chciałbyś żeby taka łąjza prowadziła Wisłę

Cytat:
Hejterku, jakieś mityczne hiszpańskie "plany trzyletnie" istnieją tylko w Twojej pustej głowie (skąd to wziąłeś? Z lekcji historii o komunizmie, których nie ogarniasz? czy z jakieś przekręconej wypowiedzi Królewskiego?). Ja cały czas od lat piszę o tym, co sam w pewnym momencie przyznałeś i napisałeś, cytuje:
Markusik, noo pewnie coś pomieszałem i wcale nie było mowy o planie trzyletnim opartym na wielkim Rude, który s.......ił i planu już nie było

Cytat:
okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
ładnie to sobie wszystko pod swoje chore tezy dopasowujesz. W Wiśle gracze, którzy sprawdzili się kilka lat temu byli z II ligi więc tak, nic dziwnego, że ktoś z II ligi z Hiszpani sprawdził się w II lidze polskiej. Ale o dziwo szrot pokroju Ratanów i spółki ściagany ostatnio też z ich II ligi się nie sprawdził. I to jest coś niesamowitego, ze twój hiszpański szrot nie sprawdził się w śmiesznej polskiej I ldize.
Natomiast ty twierdziłeś, że kto by tu z Hiszpanii nie przyszedł to się nadaje. Co jest śmieszne i żałosne. A co lepsze, najbardziej w Wiśle ostatnio się sprawdził Rodado, z niższej ligi niż II.
Także te twoje wszystkie kocopoły o Hiszpanach możesz sobie w dupę wsadzić
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując