Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.01.2026, 18:39
Chłop ma rocznikowo 20 lat i można już podejrzewać że większej kariery nie zrobi...
Nie chcę tu teorii spiskowych wymyślać ale może został na siłę poniekąd wciśnięty tam, żeby odtrąbić sukces jak to Wisła się zna na młodych pilkarzach, że ich Włosi rozchwytuja...
Nie napisałbym tego gdyby nie info które dał Karcz. Raczej nie jest to farmazoniarz i ma info z klubu więc dziwnie to wygląda, że na początku poszła taka, że już Wisła za chłopa dostaje 500 tys. Kto Karczowi takie głupoty sprzedał? Może sam coś pomieszal mi tu znowu wygląda na to, że robiona jest jedynie reklama i pijar dlatego Karcz dostał jakieś głupie i info.

Póki co Wisła nie zarobiła na nikim. Duda jak mógł iść gdzieś to chyba za jakieś grosze. Wiek mu się nabija a progresu skokowego nie robi więc zaraz będzie wart niewiele. Krzyżanowski miał też iść za miliony już rok temu, wrócił do Wisły, siedzi na ławie więc też na nim się nie zarobi. Kuziemka ma potencjał ale już po połowie rudny spuchł więc znowu ta sama historia, albo ktoś zagra idealnie sezon, dwa i pójdzie za kilka mln albo wraz z wiekiem jego wartość będzie spadać, tym bardziej jeśli nie będzie się z sezonu na sezon znacznie rozwijał. Na zagranicznych graczach, włącznie z Rodado też nie zarabiamy.

Także póki co to daleka droga aby Wisła jakieś interesy robiła skoro tak na prawdę nawet żadnej swojej perełki czy to w postaci Rodado czy młodzieży powiedzmy że utalentowanej nie umie sprzedać
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując