Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.12.2025, 15:11
Ale to Ty, a nie ja Markusie, zrównałeś ze sobą Omica i Omraniego pisząc o nich, że skoro w przeszłości pokazywali, że potrafią grać na wysokim poziomie zostali spowadzeni do Wisły.
Wiem doskonale, że nie wyraziłeś się dokładnie tymi samymi słowami.

- Czy Twoim zdaniem Omrani w przeszłości już wielokrotnie pokazywał w innych klubach, iż potrafi grać na poziomie potrzebnym Wiśle?
- Tak. Chociaż może użyłeś trochę innych słów.
- Czy Twoim zdaniem Omic w przeszłości już wielokrotnie pokazywał w innych klubach, iż potrafi grać na poziomie potrzebnym Wiśle?
- Tak.

Teraz ratujesz się czepianiem się słówka "dokładnie". Zabawne.
Twoje stwierdzenie nie były dosłownie takie same ale miały dokładnie ten sam sens.

Tak. Widzę różnice między Omicem a Omranim. W wieku, podejściu, punkcie kariery, w którym się znajdują.
Dlatego ubawiłem się, czytając jak stosujesz taką samą ocenę do jednego i drugiego.
Ty, Markusie, nie ja.

Wybacz, nie odniosę się do nieustannego czepiania się mnie o "ujęcia kamery", czy "kolportowanie fejków". To jest po prostu nudne.
Przyjmijmy, że mamy tutaj różniące się zdania, a przecież każdy może mieć swoje zdanie, o czym mowa w moim podpisie i nikt nie zmusza cię do przyjmowania mojego.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując