FraMat napisał(a):

|
Po prostu napisałeś dokładnie to samo o Omicu co o Omranim.
|
Skoro pisałem jak twierdzisz dokładnie to samo, przypomnij kiedy napisałem o Omranim dokładnie tak, cytuję w całości: "odróżnia się od nich tym, że w przeszłości już wielokrotnie pokazywał w innych klubach, iż potrafi grać na poziomie potrzebnym Wiśle. Dlatego został tu sprowadzony i klub długo o niego zabiegał."?
Hmm?
Wiem, podobnie jak chyba wszyscy na forum, że potrafisz układać sobie fabułę na podstawie byle pierdoły, choćby nie wiadomo jak fikcyjnej i absurdalnej, czy konfabulować do oporu, ale są pewne granice błaznowania.
Nawet mimo to, iż przynajmniej od czasu formułowania opinii na podstawie jednego ujęcia kamery to Twoich słów i opinii nikt nie traktuje poważnie. Nie tylko Wolfy. Również Królewski widząc, co wypisywałeś wkurzył się publicznie i musiał dementować kolportowane przez Ciebie fejki.
Widzisz w ogóle jakieś różnice między Omicem a Omranim? W wieku, podejściu, punkcie kariery, w którym się znajdują? W sposobie scoutowania jednego i drugiego przez Wisłę? W ich bieżącej sytuacji? Jeśli nie, odpal sobie jakieś ujęcie kamery, może Cię oświeci dlaczego to, co napisałeś jest tak zabawne i absurdalne.