Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.12.2025, 13:08
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Markus nie żartuj sobie że będę tu grzebał w twoim gownoslowie sprzed trzech lat żeby ci twoje cytaty przedstawić.

Pal dalej głupa, bo dobrze ci idzie.

Czyli podsumujmy, Hejterek kłamliwie napierdala, że "Markus pisał, że Rude idealny fachowiec, wskrzesza polskie drewno itd. itp", a jak dostaje proste "DAWAJ CYTAT" skoro tak niby było, to nagle klasyk: "nie będę grzebał w twoim gówno-słowiu sprzed lat".

Czyli tłumacząc na polski: to bzdura i kłamstwo, nie ma żadnego takiego cytatu, wszystko sobie wymyśliłem, nic takiego nie miało miejsca, to tylko moja kreacja pasująca do wulgarnej narracji, ale będę dalej zgrywał cwaniaka.

Gdyby był choć jeden konkretny wpis potwierdzający, że rzeczywiście uważałem akurat Rude za idealnego trenera dla Wisły, czy że rzeczywiście chciałem, by dalej ją trenował po tamtym sezonie, już wisiałby tu wklejony cytat w pięciu wersjach czcionki.

Ale go nie masz, bo nic takiego nie było, a nie dlatego, że nie chce ci się go szukać. Stosujesz tanie propagandowe chwyty Pudelka lub dziennikarzy Onetu. Przecież nie przywołasz takich moich poniższych prawdziwych słów o nim, bo znów byś się sam wyjaśnił:

Markus napisał(a):
W naszej aktualnej sytuacji jestem za znalezieniem innego, nowego trenera z zagranicy, bo nie można nagradzać Rude za słaby wynik w lidze i to, że nie poradził sobie z mentalnością i nieprofesjonalizmem naszych krajowych kopaczy.
Tak że spokojnie, pal dalej te swoje bajeczki o tym, co rzekomo niby według ciebie pisałem i myślałem - jak dochodzi do faktów, to z "demaskatora Markusa" zostaje tylko kłamliwy pajac, który ma wyłącznie swoje chore rojenia jak w przypadku "przepłaconego ogóra Rodado, będącego zwykłym szrotem". Nie możesz złapać mnie na kłamstwie, to je sobie wymyślasz.

Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Markus jest chory psychicznie więc to co pisał kiedyś nie musi się pokrywać z tym co pisze teraz
To co rzeczywiście pisałem wtedy jest czymś zupełnie innym niż to, co ty próbujesz wmawiać, że pisałem w swoim zacietrzewieniu tępy hejterku. Co na twoje nieszczęście ciągle bardzo łatwo wykazać demaskując twoje żałosne kłamstwa.

Widać kto tu naprawdę jest chory psychicznie i uzależniony od lat od hejtu oraz wymysłów. Hejterek przegrał batalię o wywiezienie na taczkach Królewskiego, przegrał o sprawdzanie się w Polsce Hiszpanów, przegrał I przegrywa wszystko, więc tworzy sobie alternatywny świat znaczeń i przeszłości i się w nim pluje.
Ostatnio edytowane przez Markus : 23.12.2025 o godz. 13:29.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując