Jaroo1 napisał(a):

Przepraszam, masz rację, tak nigdy tak nie napisałes ty ani twoi koledzy, po prostu pół roku pieprzyliscie jaki to jest fachowiec i jak nawet polskie drewno wskrzesił xd
Myślisz że ktoś tu jest głupi i nie widzi jakim pajacem jesteś kłamliwym? Wielkie analizy słabych stron Jopa co punktuje na 2,4 ale jak Rude punktował na 1,4 to były Wielkie analizy Sobczaka i spółki polskiego drewna. Ojej ojej nieźle się z koleżkami wkipaliscie jeśli chodzi o udawany obiektywizm
|
Jakie wielkie analizy słabych stron Jopa?

Hejterek dalej nie przedstawił ani jednego cytatu, który potwierdzałby jego urojenia, że uważałem akurat konkretnie Rude za trenera idealnego dla Wisły, "fachowca który wszystko ogarnia", choć od lat uparcie próbuje to wmawiać.

W Hiszpanii nie brakuje o wiele lepszych i bardziej utytułowanych trenerów niż on. I taki doświadczony trener z konkretnymi osiągnięciami na koncie niegdyś rzeczywiście mi się marzył, choćby tylko taki jak Carrillo.
Gdzie masz cytat hejterku o "wskrzeszeniu polskiego drewna" poza swoim chorym umysłem i próbami kreowania alternatywnej rzeczywistości od 2 lat? Twoje metody konfabulacji faktami godne dziennikarzy Onetu budzą jedynie moje rozbawienie, szczególnie po tym jak sam się wyjaśniłeś w sprawie sprawdzania się w Polsce piłkarzy z hiszpańskich lig i konieczności zamknięcia się w sprawie ciągłego hejtowania Królewskiego
To właśnie ty od 3 lat próbujesz pudrować swoją totalnie skompromitowaną narrację - od nieustannej jazdy po Królewskim, przez Rodado jako totalnego ogóra i szrot, po radosne przepowiednie, które życie ci raz za razem wywaliło w kosmos. Które to miejsce przewidywałeś dla Wisły na koniec, dopiero poza branżami, bo tak wierzyłeś w warsztat Jopa? Nie tylko Drozd o tym pamięta
Najzabawniejsze jest to, że im mocniej krzyczysz o "pajacach" i "kłamczuchach", tym bardziej widać, kto tu naprawdę bezczelnie zakłamuje rzeczywistość. Największy pajac na tym forum to ten, który na każde "pokaż cytat" odpowiada kolejną bajką - czyli ty, hejterku.