Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.12.2025, 19:01
grogoriogreg napisał(a):Wyświetl post
Wybacz, ale jeśli Twój serdeczny kolega o nicku zaczynającym się na w a kończącym się na olfy Cię wesprze, doda otuchy to nie oznacza, że kogoś wyjaśniłeś. Oznacza to, że po Twoich ostatnich głośnych kompromitacjach na forum wciąż możesz liczyć na jego pełne, pozbawione refleksji poparcie.

Reszta to dobrze nam znana, zdarta płyta
Te "głośne kompromitacje" są teraz z Tobą w pokoju? Mam dla Ciebie złą wiadomość: Gooebels wprawdzie uknuł niegdyś powiedzenie, że kłamstwo powtórzone 1000 razy stanie się prawdą, ale to tak nie działa w dzisiejszych czasach. Więc zbastuj z projektowaniem alternatywnej rzeczywistości rzeczywistości dla ludzi pokroju "babci Kasi", bo przed chwilą czarno na białym wyjaśniłem twoje przekłamania (Colley, Sukiennicki, Hiszpanie) i wmawianie mi słów, których nie napisałem. W sumie nie dziwię się, że uciekasz w gadkę o "dodawaniu otuchy" i "zdartej płycie" gdy znów zostałeś w obnażony ze swoim strzelaniem kulą w płot.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując