Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.12.2025, 14:56
krysztal napisał(a):Wyświetl post
,twoje próby umniejszania innym w momencie kiedy jesteś uważany za jednego z największych głąbów na forum wyglądają żałośnie.
Kryształku, uważanie mnie przez takie osoby jak ty czy hejterek za "głąba" jest wyłącznie komplementem pokazującym, że wszystko jest okej i w najlepszym porządku. Więc dzięki za komplement. Martwiłbym się gdyby ktoś na waszym poziomie od lat kompletnie nie ogarniający rzeczywistości i funkcjonowania futbolu miał o mnie inne zdanie i gdybyście poklepywali mnie po plecach tak jak Niemcy Tuska.

Problem miałbym tylko gdybym mówił z wami jednym głosem czy uważał tak samo jak wy. Zwłaszcza, że wasze etykietki są gówno warte, tak samo jak wtedy gdy niektórzy z was zrobili z Brody dobrego bramkarza, a z byle jakiego młodego cudownego wunderkinda, którego sprzeda się za miliony. Dorosły człowiek powinien umieć oddzielać rojenia od rzeczywistości.

A Bozic po powrocie do pełni treningów po kontuzji przez prawie cały miesiąc w lidze dostawał maksymalnie tylko kilkanaście minut gry w końcówkach ze Stalą Rzeszów, Chrobrym czy nawet Polonią (tu dostał odrobinę dłużej), dopiero z Siedlcami zagrał nieco więcej, bo mniej więcej pół godziny. W hierarchii u Jopa cały czas wyżej było mający kryzys formy Duarte. W żaden sposób tego nie zanegujesz ani nie zakrzyczysz.

Tak samo możesz sobie próbować wkładać mi w usta swoje kretyńskie insynuacje jakobym kiedykolwiek sprzeciwiał się grze w Wiśle młodych Polaków z grona tych, którzy coś sobą prezentują, zapracowali sobie na to, a ich pojawienie się na boisku nie oznacza drastycznego spadku jakości gry drużyny. Sprzeciw był za to formułowany wobec masowego pakowania do składu młodych Polaków tylko dlatego, że część forum z zasady uważa ich za wunderkindów i ma u nich etykietkę wielkich talentów, a którzy niczym nie pokazali, że zasługują na grę i stawianie na nich.

A Omic odróżnia się od nich tym, że w przeszłości już wielokrotnie pokazywał w innych klubach, iż potrafi grać na poziomie potrzebnym Wiśle. Dlatego został tu sprowadzony i klub długo o niego zabiegał.

Ciebie jak widać stać tylko podobnie jak hejterka na kolejne durne konfabulacje i insynuacje. Albo rzeczywiście totalnie niczego nie rozumiesz albo bardzo marynie próbujesz rżnąć głupa. Mi w sumie bez różnicy.
Ostatnio edytowane przez Markus : 22.12.2025 o godz. 15:15.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując