|
Biedny drozdzik, atakowany przez wszystkich idiotów, którzy nic nie rozumieją, tacy sami idioci jak Jop, który się nie zna i właściwie przypadkiem zdobył tyle pkt, a jeszcze na koniec zaliczał serię po 2 mecze bez wygranej pod rząd! No ale idioci zadowoleni bo jest 10 pkt przewagi!!!
Zjebuś podał statystyki prosto z psychiatryka, tu nie zalicza Brody bo bramkarza to on liczył nie będzie, tam nie dodał Kutwy czy innego skoro mu wyszło 13 zamiast 14 nazwisk. Jaroch mało grał, widocznie Jop jeszcze nie ogarnął, ze rotować można nawet kontuzjowanymi graczami. PP zjebuś nie liczy bo po co? Tam minuty są wirtualne. W sumie nie wiem czy jak Colley grał mecz w PP to powinien grać w lidze w tym samym tygodniu czy to już za mała rotacja i za duża eksploatacja? Tu już wyższa matematyka wchodzi, zadanie jak na studiach, "rotuj piłkarzami odpowiednio, nie uwzględniając minut w PP. Oblicz optymalne zapotrzebowanie rotacji, które usatysfakcjonuje zjebusia"
Oczywiście grać więcej powinni Sukiennicki, Staszak czy inny Kawała xd No jaja jak s....esyn. Jak ten zjebuś zaczął pisać o braku rotacji to już od początku mówiłęm, że ta cała rotacja to mogła więcej jedynie Bozicia dotyczyć, no i na koniec właśnie on minut podłapał więcej.
Żenada, że takie zjeby są tolerowane na forum. Ale już pisałem, drozd jest na tyle głupi z tych wszystkich głupków forumowych, że on na swoje chore tezy czasami poda jakieś przykłady. A jak podaje przykłady to wtedy można wyciągnąć z tego esencję głupoty. Reszta zjebusiów rzuca jedynie swoimi tezami i nic więcej nie dodaje więc ciężko im coś zarzucić
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|